Ciklus 21.napján erős menstruációs görcs (rohanás a mosdóba,de semmi barna vagy piros folyás) jelenthet beágyazódást?Ciklus 23.napján vagyok,azóta is tompàn görcsölgetek.Még 5 napom van a menstruációig.
Lehetsz, de az is lehet, hogy meg fog jönni. Ilyenkor nagyon nehéz eldönteni.
Egyébként egy időben vagyunk, én szerdára nem várom 🤞 Nekem csak szurkalas volt, mint ovunál plusz derék, mellfájás és kicsit több krémes folyas. De lehet a szokásos pms is és az is hogy meg fog jönni. Mikor fogsz tesztelni?
Nincsen igaza, mert lehet érezni, viszont nem mindenki érzi, vagy kevesebben vannak azok, akiknek van tünete. Ahogy az ovulaciot sem mindneki érzi meg, nem mindenki egyformán szenzitiv a teste változásaira.
Lehet utána olvasni, a Google mindenkié.
7-es vagyok a haszurkas, ma dpo 13 (25. Ciklus nap) erős pozitív lett a tesztem. Dpo 8-10 voltak tüneteim ami időben is pont a beagyazodas időszaka és lám, terhes vagyok.
Be kene írni angolul a Google-be és számtalan olvasnivalo van a témában, igenis lehet tünet. Az, hogy ezt csak mondjuk 20-25 százalék érzi még létezik.
Kérdező teszteltel? Reggeli vizeletbol egy érzékeny teszt már mutatna valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!