Mennyi idő után sikerült teherbe esni 35 éves kor felett? Ha volt olyan, mi hozta meg az áttörést?
Majdnem 36 évesen 1. Hónapban.
vasat folsavval szedtem, meg volt valami maradèk kismama vitaminom, azt is beszedtem már onnan , hogy eldöntöttük jöhetne a következő gyerek.
🙈nekünk annyi volt, hogy abbahagytuk a megszakítást🙈
Második nejem 34 évesen 5 hónap együttélés után esett teherbe, de sajnos elvetélt. 1,5 év múlva esett újra teherbe és született meg fiúnk, két évvel később megszületett lányunk is. (utóbbi január 23-án lesz 14 éves, fiúnk 16 volt ősszel)
Anyukám engem 29 évesen szült, anyukámat nagymamám 36 évesen, miközben szoptatta terhes lett öccsévvel. (még volt öt élő idősebb tesójuk, hatodikkal az elsővel ő is elvetélt) Nejemet anyukája 30 évesen szülte.
Válaszolok én is a saját kérdésemre, hátha valakinek segítenek a válaszok később.
Úgy néz ki, hogy nekünk is egy hónap alatt sikerült a baba 🤞😊 35/37 évesen
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!