35 éves vagyok, másnak ilyen korban átlag mennyi időbe telt a teherbeesés?
Ez nagyon változó. Függ az egészségi és a mentális állapottól is. Egyél egészségesen, mozogj, szedj vitaminokat. A testsúlyodra is figyelj oda. Se a túl magas, se a túl alacsony BMI nem segítség.
Nekem az orvosom azt mondta, hogy ő 35 felett már azt ajánlja, hogy ne 1 évet várjanak a nők az alap kivizsgálással, így időt lehet nyerni. Egy uh, hormonális vérkép és teljes vérkép emiatt szerinte 3-6 hónap próbálkozás után nyugodtan lehet. Így ha egy kis eltérés van, az sokszor gyorsan korrigálható. Ha 1 éven belül nem jön össze a baba kell csak komolyabb kivizsgálás. Ha ismered a tested működését, akkor pedig megint előrébb vagy. Sok sikert és össze fog jönni a baba hamarosan ❤️
Köszönöm! Ezeket tudom, és voltam már uh-n is, minden rendben van. Van már két gyermekem az első házasságomból :-) de a jelenlegi kapcsolatomban is szeretnénk közös babát és most lett aktuális.
Szóval kb év végéig várjunk türelemmel... Nem egyszerű.
Ismerek olyat, akinek azonnal, olyat is akinek nem lett màr ( petefèszekkimerülès)
Mi most àllunk bele a tèmàba..
36 leszek hamarosan..
Szörnyü, hogy milyen fiatalnak èrzem magam, ès mègis ilyeneken kell agyalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!