Beágyazódás volt? Másnak is volt ilyen? Ha igen mi lett belőle baba vagy nem?
14 napja voltunk együtt a párommal ,peteérésem is volt kozbe. Ma reggel rózsaszínt pecsételésem volt egyszer amit a wc papiron láttam. Tegnap hasszurka ,azóta is néha egyszer kétszer. Mellem délutántól érzékeny
Nem vártig van még 6-7 nap kb változó 26-27-28-29 napra szokott jönni. Nem vettem eszre meg korábban hogy pecsételtem volna . A hőm fent van(36.9-37.1) reggel , tegnap este pedig olyan volt mintha lázas lennék megmértem a hőm 37.5 volt .
Lehet ez a hónap sikeres volt? Van olyan akinek volt beágyazódásnál pecsételés?
Nekem volt has szurka, inkább görcs. Mensi előtt volt és a doki csak méhnyálka vastagságot látott 4 hetesen.
sztem sikered lesz :)
20hkm
Jaj de jó lenne:) görcsölni nem görcsölök.. De nekem meg van pár nap a nem vártig... Te hőt nem mertél? Vagy hasszurkan kívül más tüneted volt?
Jó babavarast neked:)
1-és vagyok. Más tünet nem volt de arra emlekszem h mielőtt mentem a dokihoz volt egy hétvége h fáradt voltam, és elkezdtem hirtelen oklendezni. Akkor már Sztem nekem valami a hormonokat irányította de lehet más volt :)
Kitartást majd írd meg h mi volt!
Köszönöm:)
Irok mindenképp:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!