Terhességre hogyan készült fel, aki 37-38 évesen vállalt babát?
Kb. egy év múlva szeretnénk elkezdeni a baba projektet, addigra 37 éves leszek. Van bármi jó tanács, ami bejött nektek?
Mivel sajnos ilyen későn jött nekem ez az élethelyzet, érdemes előtte valami komolyabb meddőségi kivizsgálásra elmenni, vagy inkább akkor, ha majd nem jön össze a baba?
Nekem is ezért akadt meg a szemem kivancsiva valtam😀
Nagyon köszönöm a sok hasznos választ, mindenkinek ment a zöld kéz!
El fogok menni ezeket megcsináltatni mindenképpen, mert 2 gyereket szeretnénk, és ahogy írtátok, itt akár egy évet is el lehet csúszni.
Aki már a projektben van, nagyon szorítok neki! Nekem volt 2 barátnőm, akinek úgy sikerült, hogy már letett róla, így abban is hiszek, hogy a túl görcsös akarás is gátolhat akár.
Mi a helyzet kérdező azóta? Nahát..szinte jól esik olvasni a válaszokat illetve a kérdésed. Hihetetlen, hogy mennyire optimista vagy....Én meg itt vagyok 33 évesen kezdtem el a babaprojektet és most töltöttem be a 37.életévem. Én már teljesen el is ástam magam, pedig 3,5 év után most novemberben jött össze az első pozitív teszt, igaz nem maradt meg. Kb 4-5 nap késéssel megjött utána. Na de én már teljes mértékben elástam magam a korom miatt. Mondjuk ha jobban belegondolok, az orvosok már akkor is leírtak amikor még csak 33 voltam.....szinte mindegyik orvos úgy kezelt mintha 40 lennék...szinte megaláztak sokszor.....
Tudnék mesélni....pedig vékony vagyok, és fiatalabbnak nézek ki a koromnál.
Az egyetlen normális orvos az a nőgyógyász volt, aki konkrétan mindig megdícséri a peteérésem, a méhnyálkahártyám vastagságát ilyenek...hülyén hangzik, de nekem már ez is jól esik, hiszen a nőiességem is csorbát szenvedett az elmúlt évek alatt. Na és pont egy ilyen bátorító nőgyógyászati vizsgálat után jött is össze a baba, ami nem maradt meg...Még fotóm is van róla, mert lefotózta és kinyomtatta nekem a nőgyógyász a csokoládécisztám melletti szép kis tüszőt, amiből fogant a mi első életnek indult babánk. Most egy kicsit visszahoztad az önbizalmam ezzel az optimista hozzáállással, hiszen te csak most kezded el. Amúgy te nem tapasztaltál a környezet felől egy lenézést a korod miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!