Van okom terhességre gyanakodni ?
Figyelt kérdés
2 hónap menzesz kimaradást követően az orvosom gyógyszer által hozta meg a vérzést. A kimaradás okát nem derítette ki csak gyógyszert írt, én meg rögtön el is fogadtam, ahelyett, hogy átgondoltam volna, hogy valószínűleg ez nem oldja meg a problémát. A mostani vérzésem a megszokott időben jött meg, alvadékosan, de mindössze 2 napig tartott. Előtte is, utána is barnázás volt tapasztalható. Az akkori párommal azóta nem vagyunk együtt, így hát az utolsó aktus is több mint 2 hónapja volt óvszer használattal. Talán a hormontartalmú gyógyszer nem ürült ki a szervezetemből vagy mi lehet a gond ? Őszintén szólva nagyon félek a terhességtől, mivel rengeteg ismerős a környezetemben teherbe esett felelőtlenség miatt.2022. dec. 29. 13:52
1/4 anonim válasza:
Miért nem csinalsz egy tesztet és keresel egy normális dokit?
Nem látunk beléd, nem vagyunk orvosok.
2/4 anonim válasza:
Ha óvszerrel védekeztetek minden alkalommal, akkor vajmi kevés okod van terhességre gyanakodni. Mikor az orvos felírta a gyógyszert csak csinált egy ultrahangot, hogy nem terhesség miatt késik-e két hónapja. Egyébiránt nem értem miért nem csinálsz egy tesztet.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor csinált ultrahangot és mivel azután nem volt aktus így nem csináltam tesztet.
2022. dec. 29. 14:13
4/4 anonim válasza:
Akkor meg nincs okod terhességre gyanakodni, de egy 500 Ft-os tesztet megérne nekem, hogy teljesem megnyugodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!