Szerintetek mennyi az esély a terhességre?
Nem vagyok hülye.
Nyilván tudom,hogy van esély rá viszont valamiért most van egy olyan megérzésem,hogy terhes vagyok.
Soha nem éreztem ilyet.
Épp peteérés környékén voltunk együtt többször. (10.-én volt)
18. és 19.-én kaparászó érzésem volt a méhemben.
Én még az életemben nem éreztem ilyet.
Szokott menstruáció előtt fájni a hasam és a petefészkem leginkább de a méhemben ilyen érzést soha nem éreztem.
2 napig tartott.
Folyamatosan álmosnak és fáradtnak érzem magam.
Ezen kívül más tünetem nincs.
Holnap kellene megjönnie de még sehol semmi.
Reggel a sütés főzés előtt veszek gyorsan egy tesztet..az elvileg kimutatja ha baba van a dologban.
Ti éreztetek hasonlót? Mi volt az első tünetetek a terhesség elején?
Ja és mivel már elmúlt éjfél ezért
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Legyen nyugis és szép karácsonyotok! 🙂
18-án és 19-én még a beágyazódás se valószínű, hogy befejeződött. Hol tartasz a ciklusodban? Mikorra nem várod?
Ne keress Magadon jeleket, mert bele fogsz bolondulni a végére... Türelem, az elmaradt menstruáció az első legbiztosabb jele a várandósságnak!
Mar volt múltkor egy szintén kaparászós kérdés komolyan nem tudom honnan jön ez a sok hülyeség ….
Amugy meg én egy csomoszor gondoltam úgy hogy tuti becsúszott, de mind a kétszer mikor terhes voltam 3-4 nap késéssel teszteltem mondván most tuti nem jöhetett össze, meg minek ugyse…
Lehet, hogy egy kósza fing kaparászott ott. Nem jelent semmit se az ilyen bemagyarázott tünetek. Én tudod mit érteztem, amikor terhes lettem? Semmit az ég világon. Elmaradt a menstruációm. Innen tudtam, hogy van valami. De kaparászás, álmosság meg fáradtság... Akkor a férjem is terhes. Neki a laktóztól kaparászik a bélése, álmos és fáradt is. Akkor tuti terhes!!!
Ne már, komolyan! 😆
Az #1. válasz miért is nem jó?
10-én volt elméletileg peteérése, akkor 18.19-én hogy lett volna beágyazódás...?!
Kérhetünk képet a tesztről?
Gratulálok! 🥰❣️
Lehet a bejgli volt🤣
Nehari csak viccnek szántam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!