Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi az esély a...

Szerintetek mennyi az esély a terhességre?

Figyelt kérdés

Nem vagyok hülye.

Nyilván tudom,hogy van esély rá viszont valamiért most van egy olyan megérzésem,hogy terhes vagyok.

Soha nem éreztem ilyet.

Épp peteérés környékén voltunk együtt többször. (10.-én volt)

18. és 19.-én kaparászó érzésem volt a méhemben.

Én még az életemben nem éreztem ilyet.

Szokott menstruáció előtt fájni a hasam és a petefészkem leginkább de a méhemben ilyen érzést soha nem éreztem.

2 napig tartott.

Folyamatosan álmosnak és fáradtnak érzem magam.

Ezen kívül más tünetem nincs.

Holnap kellene megjönnie de még sehol semmi.

Reggel a sütés főzés előtt veszek gyorsan egy tesztet..az elvileg kimutatja ha baba van a dologban.

Ti éreztetek hasonlót? Mi volt az első tünetetek a terhesség elején?

Ja és mivel már elmúlt éjfél ezért

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Legyen nyugis és szép karácsonyotok! 🙂

2022. dec. 24. 00:04
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

18-án és 19-én még a beágyazódás se valószínű, hogy befejeződött. Hol tartasz a ciklusodban? Mikorra nem várod?

Ne keress Magadon jeleket, mert bele fogsz bolondulni a végére... Türelem, az elmaradt menstruáció az első legbiztosabb jele a várandósságnak!

2022. dec. 24. 00:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jah, bocsi, látom, hogy holnap kellene megjönnie... Akkor tesztelj, addig mi sem tudunk mit mondani ...
2022. dec. 24. 00:40
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
A kaparaszást bemagyarázod, egy 8 sejtből álló sejtcsomó nem kaparászik két napig. De attól még lehetsz teehes, írd majd meg az eredményt!
2022. dec. 24. 10:14
 4/10 A kérdező kommentje:
A beágyazódás miatt éreztem. Nem a sejtcsomó kaparászik..és pozitív! :)
2022. dec. 24. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Mar volt múltkor egy szintén kaparászós kérdés komolyan nem tudom honnan jön ez a sok hülyeség ….

Amugy meg én egy csomoszor gondoltam úgy hogy tuti becsúszott, de mind a kétszer mikor terhes voltam 3-4 nap késéssel teszteltem mondván most tuti nem jöhetett össze, meg minek ugyse…

2022. dec. 24. 10:32
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Gratulálok. De nem kaparász ott semmi, nem kell ilyen hülyesegeket terjeszteni.
2022. dec. 24. 11:12
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Lehet, hogy egy kósza fing kaparászott ott. Nem jelent semmit se az ilyen bemagyarázott tünetek. Én tudod mit érteztem, amikor terhes lettem? Semmit az ég világon. Elmaradt a menstruációm. Innen tudtam, hogy van valami. De kaparászás, álmosság meg fáradtság... Akkor a férjem is terhes. Neki a laktóztól kaparászik a bélése, álmos és fáradt is. Akkor tuti terhes!!!

Ne már, komolyan! 😆

2022. dec. 24. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az #1. válasz miért is nem jó?

10-én volt elméletileg peteérése, akkor 18.19-én hogy lett volna beágyazódás...?!

Kérhetünk képet a tesztről?

Gratulálok! 🥰❣️

2022. dec. 24. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
26%
Szia! Én nagyon furán éreztem magam testileg és lelkileg is, amikor teherbeestem. Mar aktus után a fürdőkádban zuhanyozva is meg éreztem, hogy valami lesz, zokogásba kezdtem. Első alkalomra baba lett, 25 hetes terhes vagyok. Ezt csak az fogja elhinni, aki hasonlóképp át élte. Egyébként a nem várt előtt két nappal már pozi volt a tesztem. Üdv! 🤗
2022. dec. 24. 14:42
 10/10 anonim ***** válasza:
41%

Lehet a bejgli volt🤣

Nehari csak viccnek szántam

2022. dec. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!