Mi a teendő ilyenkor? Ha abbahagyom ártok vele?
Figyelt kérdés
Doktornő javaslatára ovulációt tesztekkel követtem és a negatív naptól szedek progeszteron exeltist.
Múlthavi adagokból megmaradt de nem emlékeztem pontosan mennyi így nem írattam fel.
Van még 2 szem gyógyszer , mai és holnapi napra.
A következő mensim 9-én esedékes, hogyha nem veszek be már többet holnapután mert elfogyott, akkor ha esetleg sikerült a fogantatás azzal árthatok?
Volt valaki hasonló helyzetben?
2023. jan. 2. 12:57
11/21 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy rendszerben látja hogy írtak fel korábban is progeszteront.
Megvárom a háziorvos válaszát, reménykedem benne.
2023. jan. 2. 13:15
12/21 A kérdező kommentje:
Mert délelőttös volt ma, 11-ig volt bent. Így bízom benne emailben addig kapok választ!
2023. jan. 2. 13:16
13/21 babyboom567 válasza:
Ne írogass! Hívd fel!Addig hívd a háziorvost/másik magándokit/nőgyógyászatot amíg valaki nem segít!
14/21 anonim válasza:
Nem tudom, felétek hogy van, de nálunk a háziorvos asszisztense olyankor is bent van, amikor a doki nem rendel, és ő teszi fel a gyógyszereket felhőbe.
15/21 babyboom567 válasza:
Ha délelőttös volt, akkor 13,16 kor mit vársz?Rég nincs ott senki
16/21 A kérdező kommentje:
Már nem tudom hívni, privát számát nem tudom, másik körzetes orvos van aki annyit mondott próbáljam emailben vagy másnap keressem rendelési időben.
2023. jan. 2. 13:19
17/21 A kérdező kommentje:
15! Azért írtam emailben, mert arra válaszol általában az orvos..
2023. jan. 2. 13:20
18/21 babyboom567 válasza:
Tényleg Kérdező!
Semmi bántás, de nekünk tök mindegy,hogy sikerül e szerezned gyógyszert vagy nem.Viszont én ilyen fontos dologban nem várnám meg,hogy a doki tudja e nézni az email-t.
19/21 A kérdező kommentje:
Siker! Akkor folytatom.
2023. jan. 2. 13:35
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek, Ment a zöld kéz! :-)
2023. jan. 2. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!