Vegyek még egy tesztet vagy mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
A párommal pont félidőben voltunk együtt, és már 2 napja késik a menstruációm. Kezdtem örülni, de a terhességi teszt negatív lett. Illetve fényben ha nagyon oda haluztam akkor lehetett valamit látni de én erre nem adok úgy igazán.... Először próbálkozunk, ilyenkor mi a teendő? Vegyek még tesztet vagy várjak, hátha megjön a menstruációm?2021. márc. 4. 21:56
1/11 anonim válasza:
Ha nem jön meg 2 nap múlva tesztelj még egyet,de ha terhes vagy akkor már holnap reggelre is erősödhet.
Képet tegyél fel a tesztről.
2/11 A kérdező kommentje:
Ohh sajnos kidobtam! De akkor holnap csinálok egyet és felrakom!
2021. márc. 4. 22:01
3/11 anonim válasza:
Hiába mondják hogy száradás után ne nézd, de ha időn belül van rajta valami száradás után jobban látszik.
1 voltam
4/11 anonim válasza:
Szia
Tegyel fel kepet kerlek ugy konnyebb,de ha terhes vagy holnapra erosodnie kene a tesztnek :) drukkolok :)
5/11 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos már kidobtam mert én negatívnak láttam, de veszek holnap és csinálok! :)
2021. márc. 4. 22:43
6/11 anonim válasza:
Rendben de probald meg elso vizeletbol csinalni :)
7/11 anonim válasza:
Ja es en ajanlom a Gabriell tesztet gyogyszertarba nekem nagyon szepen kimutatta mar delutani vizeletbol is :) reggelibol meg megszebben :)
8/11 anonim válasza:
Mindenképp csinálj mégegyet.
De mikor babát szerettünk volna, nekem is egy csomószor késett, az addig pontos mensim 🤔
Szörnyű csalódás okoztak azok a hónapok 😓
9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát a ma reggeli tesztem hómező volt, jele sem volt arra hogy gyanakodjak, úgy gondoltam nem éri meg ezért feltenni ide. Csak akkor tudnám miért késik...Sose szokott, mindig pontos...
2021. márc. 5. 07:53
10/11 anonim válasza:
Varj meg par napot hatha. Hanem jonne meg menj dokihoz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!