Kémiai terhesség után szokatlanul erős vérzés esetén mi a teendő?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Egyébként is nagyon fájdalmas és menstruaciom szokott lenni
Volt egy kémiai terhességem a hónapban, két napja jött meg végül, de olyan erosen, hogy felállni nem tudok, nagyon gyenge vagyok és omlik belolem a vér.
Van valami praktika erre a gyengeségre?
Teljesen kikeszit :(
2022. márc. 31. 17:49
1/7 anonim válasza:
Hány napja tart? Ha tényleg ömlik belőled a vér, akkor ilyenkor kórház és "kikaparják". Ez tényleg nem játék, fordulj orvoshoz.
2/7 A kérdező kommentje:
29 este jött meg, ma reggel óta jön nagyon
Nagyon sötét vörös, majdnem fekete és egy szupper plus ön tampon 40-50 perc alatt telik meg ha ez mérvadó
2022. márc. 31. 18:12
4/7 anonim válasza:
Kémiai terhesség után nem megjön, hanem vetélsz el. Ilyenkor ne használj tampont. És tényleg menj ügyeletre!
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt kémiaim, azt mondták ha olyan erős a vérzés, hogy 1-2 óra alatt megtelik egy normál betét, vagy nagyon görcsölök, akkor kórházba kell menni, egyből a nőgyógyászati osztályra.
6/7 anonim válasza:
Remélem orvoshoz fordultal azóta. Jobbulast.
7/7 A kérdező kommentje:
Voltam. A vetélés rendben lezajlott, vérzés nagyon gyengült másnapra
Koszonom a válaszokat
2022. ápr. 2. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!