Ha a mentális beteg párom teherbe esik akkor mi a teendő?
Egyetlen gyereknek sem lenne szabad skizofrén szülővel felnőnie..
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen állapotú betegnek mit okoz egy terhesség, szülés, gyerekgondozás. Szociális területen dolgozom, ismerem a skizofrénia borzalmait.
#36 vagyok, a gyerek családból való kiemelése kapcsán még annyit fűznék hozzá, hogy én a nárcisz anyámtól egész biztosan eltiltanám a gyerekemet, nem érdekelne, hogy miket hazudozna össze rólam. Esetleg baba korában, szigorúan felügyelet mellett pár perc, utána semmi.
Akár a kérdező, akár más, bármilyen szinten érintett személy olvassa, teljesen legyetek ridegek és logikusak. Ezek az emberek veszélyesek egy gyerekre, bármennyire is szomorúnak hangzik elsőre.
A kérdező felszívódott. Úgy sejtem megtartják a babát?!
Úgy felesleges kérdezni, ha nem fogad meg belőle semmit az ember. Gondolom azt várta erősítsék meg a "megtartják a babát" szándékot. De itt nem azt kapta válaszul.
Nekem borderline zavarom van többek között.
Kifejezetten olyan partnert kerestem, aki szintén nem szeretne gyereket. Így neki sem gond, hogy nem lesz.
"Az 52 éves spanyoltanárt minden konfliktus nélkül, szó nélkül szúrta meg az osztályterembe belépő 16 éves tanuló február 22-én. A rendőrség a diákot őrizetbe vette, a fiú elmondása szerint hangokat hallott, ezért támadt rá a tanárra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!