Ha a mentális beteg párom teherbe esik akkor mi a teendő?
Nézd, én értem, hogy marha nehéz elfogadni, hogy ezzel a betegséggel abszolút nem ajánlott gyereket vállalni.
De meg kell, hogy értsd, egy minden szempontból egészséges nőt is iszonyatosan megvisel a terhesség, a szülés, és főleg a kisgyermekkor. Hányan, de hányan szenvednek szülés utáni depressziótól, a kialvatlansággal pedig egyenesen kínozni lehet. Akkor szerinted egy eredendően terhelt mentális állapotú nő milyen állapotba kerül?
És nem párokkal kell beszélned, hanem a pszichiáterrel.
"ezzel a betegséggel abszolút nem ajánlott gyereket vállalni."
Azért tettem fel a kérdést, mert lehet, hogy már ezzel elkéstünk. Sajnos én vagyok a hibás, mert nem gondolkoztam előre, de elmegyek ma tesztet venni.
Ne haragudj, de ahol már egy felnőtt embert ellenőrizni kell, hogy szedi-e a gyógyszereit, ott már bukik a dolog.
Ezt a nem olyan régi hírt nagyon ajánlom elolvasni.
Ugyanígy 3 féle gyógyszer, nem szedte be stb...
Elég abortusz ellenesnek tartom magam de ez az a helyzet amikor gondolatom szerint meg kell lépni ha + lesz a teszt.
Őszintén mond meg, nyugodt szívvel ott hagynám vele pl éjszakára a babát ha dolgoznod kell? (Persze ha egyáltalán ennyi gyógyszer mellett megmarad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!