22/29 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de látok valamit. Nekem is anno így nézett ki a 8dpo tesztem. Nincs érzékenyebb teszted? Pl 10 mlU/ml vagy 6 mlU/ml?
Ezek általában 25os erosseguek.
Tesztelj 2 nap mulva. A csiknak addigra látványosak kell lennie.
Sok sikert!
23/29 anonim válasza:
Szurke, feher csik neg. Ha kicsit is rozsaszin ,akkor bizony poz. Akarmilyen halvany is.
24/29 A kérdező kommentje:
22 a facelle nem 10es? :O biztató amit írtál, remélem igazad lesz
2022. dec. 20. 22:13
25/29 anonim válasza:
En is látom a csíkot, de a Facelle tesztek nekem is gyakran ilyenek, és nem terhességet jeleznek.
26/29 anonim válasza:
Ezek negatív tesztek. Nem tartom jó dolognak, hogy hitegetjük a kérdezőt. Lehet, hogy később pozitív teszt is lesz, de ez most negatív.
27/29 anonim válasza:
28/29 anonim válasza:
Utolso, ezek szurke csikok azert. Nem latom szinesnek.
29/29 A kérdező kommentje:
Negatív, negatív mind... Én is tudom. Nem is értem mit gondoltam. Már nagyon vágyom a kistesóra. Nemsokára muszáj lesz kivenni a pajzsmirigyem, utána már tényleg csak csodával fog összejönni. Mindig rápörgök, pedig megfogadom mindig, hogy most nem fogok. Holnap meg fog jönni, már narancssárgázok úgyhogy kuka ez a hónap is. 37. Ciklusnapon vagyok és ez teljesen normális nálam. :( cserben hagyott a testem megint.
1 vetélés, 1 missed ab, 1 kémiai és volt egy sikeres terhességem is ❤️ új hónap, új év ❤️🥹
2022. dec. 22. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!