Predictor early esti pisibol, 5p után már látszott valami, halványabb csik. Megneznétek? Illetve élőben rózsaszín, ha szaradasi csik az lehet rózsaszín??
Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 21:04
6/10 A kérdező kommentje:
Rendszertelen , így nemtudom.:/
2022. dec. 10. 06:48
7/10 anonim válasza:
Pozi :) holnap csinálj másikat erősebb lesz :) nekem is így volt a napokban :)
8/10 anonim válasza:
Szerintem negatív. Mostanában sok ilyet látni itt. Csinálj más milyen tesztet is, ha az is ugyanilyen akkor t3rhes
9/10 anonim válasza:
Terhes vagy, de szerintem ez negatív lesz.
10/10 anonim válasza:
Miért kell szétszedni a teszteket ? Sosem fogom megérteni. Ha valami pozitív az egy műanyag burokban is az, ha pedig negatív úgy is negatív. Ez a teszt pedig pozitív.
(A kifakadásom nem kifejezetten neked szólt hanem mindenkinek aki szétbaszirgálja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!