Predictor early teszten mindig van egy nagyon nagyon halványka második csík, ami világos rózsaszín?
Negatívnak veszem persze, csak érdekel.
Tudtok a predin kívül ajánlani másik megbízható 10es tesztet?
Párom nem látja 🥺 pedig nem képzelem oda, ott van valami, de iszonyat halványan. Ma veszek facelle tesztet. Holnap vagy holnapután meglátjuk.
Köszi a válaszokat!
Hol tartasz, mikor kell megjöjjön. Ha 1-2 nap akkor negatív, ha 5-6 nap akkorbármi lehet, de a facelle 1-2 nappal később lesz + mint a predi.
Képed nincs róla?
És már 2 nappal előtte derengett valami
7-es Drága itt nem írják mindenkiére hogy negatív óriási tévedésben vagy.
Főleg kép nélkül mit kéne mondani a kérdező tesztjére mikor ő maga is negatívnak veszi?:)
Tiédre én biztos nem írtam volna hogy negatív mivel rózsaszín a csík.Én arra azt írtam volna hogy 2 nap múlva ismételj és kiderül kémiai e vagy sem.
8
Félreértesz
Itt azt írják van mindig a predin halvány csík…
Nekem eddig sosem volt, csak ezen és erre is itt többen azt írták, hogy “csak” predictor csík…
De szerintem csak akkor van, ha valami elindult… hogy lesz-e belőle megmaradt terhesség azt pedig az idő mondja meg.. ( sajnos sokkal kèsőbb is)
9 Akkor bocs.Ezt én is hallottam a prediről és nem is vettem soha életemben mert egy túl árazott tesztnek tartom ha igaz ez a csík dolog rá ha nem.
Én mindig Facelle-t veszek ha kell vagy Livsane-t,ezek nem csaptak még be soha.Predi nem tud többet mint egy Facelle ami fele annyiba kerül.
X-epil is jó csak késés után kell vele tesztelni és teljesen az igazat mutatja.Clearblue korai tesztnél is hallottam már hogy néha becsapós.Nekem az is a valóságot mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!