1/29 anonim válasza:
Nincs is rajta semmilyen csík.
De komolyan, ne csináljátok már. Ha terhesek vagytok, várjatok minimum 1 nappal a várható menstruáció elötti napig, és akkor majd nem kell feleslegesen ilyen kérdéseket feltenni, mert látszani fog a csík.
2/29 anonim válasza:
Nincs semmi rajta egy halvány se.
3/29 anonim válasza:
Èn sem làtok rajta semmit. Mikor kene megjonnie?
5/29 anonim válasza:
Látom hogy mire gondolsz, de ez még bőven negatív.
6/29 anonim válasza:
Látom amire gondolsz, de az inkább a reagens helye (van amelyik teszten ha nagyon nézi az ember látszik). Tesztelj 2-3nap múlva, ha még nem késik akkor meg türelem és leghamarabb aznap amikor megkéne jönnie, de inkább utána 1-2 nappal
8/29 anonim válasza:
50-50%
Ha nem jön meg, akkor érdemes újra tesztelni.
9/29 anonim válasza:
Lehet még belőle valami, én látom, hogy mire gondolsz. Időn belül jött ki?
10/29 A kérdező kommentje:
Ugyanabból a pisiből másik teszten is van. Nem tudom. Nyilván várok ez még bármi lehet. 10. Dpon vagyok, nyomós okom van most tesztelni (progeszteron, előző babánál is kellett)
2022. dec. 20. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!