Ha egy nőre kimondják hogy meddő, neki már semmilyen úton nem lehet gyereke?
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 22:31
1/7 anonim válasza:
Anyukámra kimondták az első babájuk halála után, és még jöttem én és a testvérem utána. :) Úgyhogy nem igaz teljesen a fenti feltételezés.
2/7 anonim válasza:
Attól függ miért mondják,hogy meddő.Szervi oka van?
Vagy csak nem találnak okot és rámondják?
Nem mindegy de amugy a meddő nök amint nem akarnak görcsösen babát és nem ezen rágódnak teherbe esnek.Furcsa de igy van.Itt vagyok én példának.
3 év,mindenféle vizsgálat,majd letettem róla,lenyugodtam,mással foglaltam el magam és rögtön terhes lettem.
3/7 anonim válasza:
1. vagyok. A Szulák Andreáról is ezt mondták, és 2 év múlva, mikor már letett a babáról, akkor jött a kislány.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem 7 év próbálkozás után sikerült!!!
6 orvos az évek alatt mindenfélét diagnosztizált, voltam PCOS és miómát is láttak, és még sorolhatnám...!
Most van egy 18 hónapos gyönyörű kisfiam, csak egy 7. orvos kellett, aki rácáfolt az előző hatra és segített nekem! Nem volt PCO sindrómám és miómám sem, sőt meddő sem vagyok! Pedig évekig, ezt hallgattam!
Nem szabad fel adni és remélni kell!!
5/7 anonim válasza:
Sziasztok. A barátnőm és a férje 15 évi házasság után lettek szülők!! Ennyit vártak a babára. És szerencsére a házasságuk sem ment rá a sikertelen évekre.
6/7 anonim válasza:
Én meddőnek lettem titulálva és a férjem is, nem túl jó párosítás igaz?:) lombikok nem sikerültek, azután természetes úton összejött, ennyit a meddőségről!!
7/7 anonim válasza:
Elméletileg addig nem lehet nőre mondani, hogy meddő, amíg a méhe megvan, na onnantól tényleg meddő, ha nincs méhe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!