Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki esett már teherbe...

Valaki esett már teherbe fogamzásgátlóval?

Figyelt kérdés

Aki fogamzásgátló mellett esett teherbe az melyiket szedte!

Mostmár tényleg kezdek aggódni! 21 évesen még nem szeretnék gyereket!

2008. dec. 25. 20:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hahó nem az nyugtat meg teherbe eshetek, az nyugtatna meg ha tudnám ki melyiknél és tudnám hogy nem azt szedem!

Tudom jól hogy nincs 100 %-os módszer de azt tudom hogy nem akarok abortuszt csak azért mert a gyógyszer amit szedek nem véd kellőképpen! Mert tudjátok ha másnál okozott ilyet nagyobb a valószínűsége hogy még fog!

Nem kioktatást kértem csak gyógyszerneveket!

2008. dec. 26. 23:16
 12/13 anonim ***** válasza:
mindegyik gyógyszernél meg van az esély, 100%-ost sajn nem tudsz találni,de a nők 99% nem esik teherbe fogamzásgátló szedése mellett. Ha rendesen szeded,és nincs se hasmenás,hányás stb.,vagy olyan gyógyszer szedése,mely a fog.gátló hatását csökkenti akkor nem fogsz teherbe esni.
2008. dec. 27. 11:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen szeded, néhány óra csúszásokkal (max. 12, ha megvan a napi 1 szem gyógyszer), és nem írtak ki új, jóval alacsonyabb hormontartalmú készítményt, plusz semmi panaszod sem volt (szedéstől független vérzések jelezhetik hogy a gyógyszer nem megfelelő), akkor kisebb az esélye a teherbeesésnek, mint óvszerrel. Magas hormontartalmú fogamzásgátlóknál még 1-1 nap csúszás (tehát mondjuk egy levél beszedése alatt egyszer 24 óra) állítólag belefér.
2008. dec. 27. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!