Valaki esett már teherbe fogamzásgátlóval?
Figyelt kérdés
Aki fogamzásgátló mellett esett teherbe az melyiket szedte!
Mostmár tényleg kezdek aggódni! 21 évesen még nem szeretnék gyereket!
2008. dec. 25. 20:11
11/13 A kérdező kommentje:
Hahó nem az nyugtat meg teherbe eshetek, az nyugtatna meg ha tudnám ki melyiknél és tudnám hogy nem azt szedem!
Tudom jól hogy nincs 100 %-os módszer de azt tudom hogy nem akarok abortuszt csak azért mert a gyógyszer amit szedek nem véd kellőképpen! Mert tudjátok ha másnál okozott ilyet nagyobb a valószínűsége hogy még fog!
Nem kioktatást kértem csak gyógyszerneveket!
2008. dec. 26. 23:16
12/13 anonim válasza:
mindegyik gyógyszernél meg van az esély, 100%-ost sajn nem tudsz találni,de a nők 99% nem esik teherbe fogamzásgátló szedése mellett. Ha rendesen szeded,és nincs se hasmenás,hányás stb.,vagy olyan gyógyszer szedése,mely a fog.gátló hatását csökkenti akkor nem fogsz teherbe esni.
13/13 anonim válasza:
Ha rendszeresen szeded, néhány óra csúszásokkal (max. 12, ha megvan a napi 1 szem gyógyszer), és nem írtak ki új, jóval alacsonyabb hormontartalmú készítményt, plusz semmi panaszod sem volt (szedéstől független vérzések jelezhetik hogy a gyógyszer nem megfelelő), akkor kisebb az esélye a teherbeesésnek, mint óvszerrel. Magas hormontartalmú fogamzásgátlóknál még 1-1 nap csúszás (tehát mondjuk egy levél beszedése alatt egyszer 24 óra) állítólag belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!