Akik könnyen teherbe estek azok a babavállalás előtt fogamzásgátlóval védekeztetek?
nekem a barátnöm évekig szedte és az eskövü elött 3 hónappal abbahagyta hogy ugy sem esik teherbe elsöre, de még is így terhesen ment férjhez elsö hónapban össze jött.a másodiknál is az eös hónapban össze jött.
nekem meg a másik barátnömnek egyév volt.
Gyogyszert szedtem evekig, aztan hazassag utan abbahagytam, es jott is a baba.
Szerintem erre abszolut nincs recept, hogy a gyogyszertol vagy anelkul lesz-e valaki terhes.
En inkabb azt mondom, hogy aki 20-25 kozott akar szulni sokkal konnyebben megy neki a teherbeeses, mint 30-40 evesen. Ott van igazan gond, hiszen igazabol a noi szervezet a 20-25 eves korban a legalkalmasabb a babara.
4 és fél évig szedtem a gyógyszer, majd fél év szünet után az első próbálkozásra összejött. Először el sem hittem:)
Sajnos holnap megyek műtétre, mert beleestem abba a pár százalékba akinek missed ab-ja van:(
Remélem a következő baba is egyből megfogan, és a ő már velem is marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!