Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik könnyen teherbe estek...

Akik könnyen teherbe estek azok a babavállalás előtt fogamzásgátlóval védekeztetek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd 10 évig szedtem fogamzásgátlót, aug-ban abbahagytam, november elején elkezdtem szedni az Elevitet, dec elején terhes voltam az első próbálkozásra.
2010. febr. 22. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mind a 4 terhességem elsőre összejött, úgy, hogy előtte hónapban hagytam abba a tabit.
2010. febr. 22. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát é is ellenpélda vagyok. Soha életemben nem szedtem gyógyszert. Mindig is azt hittem mikor eldöntöm, elsőre jönni fog. Én naív...

30 éves vagyok 10 hónapja próbálkozunk eddig... Semmi.

Napra pontos ciklussal. Ebben a hónapban meglátogattam a nőgyógyász peteéréskor, és kiderült uh-n, hogy nincs is peteérésem...

Lassan arra hajlok, hogy aki gyógyszert szedet annak könnyebben megy.

Sok sikert mindenkinek!!!!

2010. febr. 23. 07:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Épp a napokban olvastam, hogy azoknak akik fogamzásgátlót szednek pihen a petefészke és nem érik a pete. Nem dolgozik és nem "pazarolja" évekig. Aki viszont nem szedett fogamzásgátlót, annak sokkal hamarabb kifárad a petefészke és nehezebben lesz terhes. Valami ilyesmi volt a lényege. :)

2010. febr. 23. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!