Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi ideig érdemes visszatar...

Mennyi ideig érdemes visszatartani a vizelést terhességi teszt elvégzése előtt, a megbízható eredmény érdekében ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 11:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%
Igen, az te vagy. Megeshet az is meg megeshet az is, hogy később mutatja ki. Nem mindenki ugyan azon a napon ovulál. Nem lehet általánosítani. Ez olyan mintha te nem szeretnéd az ananászt én meg mondanám, hogy dehogynem eszed meg én is szeretem… mindenki máshogy működik.
2022. dec. 6. 16:57
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki mashogy mukodik, de ne szorakozzunk mar ilyen hulyesegeken, hogy 10 nap keses utan tartogatjuk a pisit...

Szinte biztos vagyok abban is, hogy a kerdezonek mar van 100 negativ tesztje, de kepteln elfogadni.

Lehet kesobb volt az ovulacio, de 10 napos kesesnel akkor is leugrana a csik rola, ha 2 percenkent pisilne egesz nap.

2022. dec. 6. 17:03
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Drága! Azzal kezdtem, hogy nem feltétlen kell a nemvárt napján “leugrania” a csíknak…….
2022. dec. 6. 17:14
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Drága!Ő már 10 napja túl van a nemvárton akkor miről beszélsz?Ha csúszott is az ovulációja akkor is már bőven túl van a nemvárton és nem kell leugrania a csíknak de határozottan látszódnia kell.Fejezd már be!Már több kommentben közölted a véleményed,ok értjük!

2022. dec. 6. 17:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

De ki irt ilyet, hogy kell? Ki irta azt, hogy MUSZAJ, hogy pozitiv legyen? 🤣🤣

Azt a hozzaszolast en irtam pont, de azt akartam vele mondani, hogy mar a nemvart napjan is nem elso pisibol pozitiv volt az EN tesztem. A pisi lett volna a lenyeg.

De amugy meg az enyem, az en peldam, sehol nem irtam, hogy ennek igy kell lennie. Meg azt se irtam, hogy leugrott volna a csik...

2022. dec. 6. 17:18
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
Azt írtad: nem várt napjától bàrmikor tesztelhet, mert mutatnia KELL. Tök normálisan levezettem egy példával, hogy nem minden esetben “kell”, neked mutatta meg tuti millió másnak is, de vannak akiknek meg akkor még nem. Ennyit akartam, semmi rosszat nem írtam szerintem, csak javítottam, hogy nem törvényszerűen kell.
2022. dec. 6. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várt előtt 1 nappal kb 10 perc után pisiltem újra és pozi lett.
2022. dec. 6. 17:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
7-es es 15-os valaszt irtam en. En nem irtam, hogy kell.
2022. dec. 6. 17:47
 19/19 anonim ***** válasza:
39%
De teljesen mindegy, senkit nem akartam megbántani vagy beleállni bárkibe is, csak nem akartam, hogy a kérdező az amúgy is hiányos ismereteihez még egy téves infot kapjon. :)
2022. dec. 6. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!