Mennyi ideig érdemes visszatartani a vizelést terhességi teszt elvégzése előtt, a megbízható eredmény érdekében ?
Reggeli vizelet a legkoncentráltabb, de én lombikos vagyok, így a reggeli túl híg vizelet volt az esti sok gyógyszer stb. bevétele miatt, mert sokat ittam, így én délután teszteltem, megvártam mikor legközelebb kellett pisilnem, szóval 2-3 órát volt csak visszatartva, és kimutatta a pozitívat már nem várt előtt pár nappal. 25-ös erősségű tesztet használtam.
Nem várt napján már a nap bármely szakaszában ki kell mutatnia, pláne egy érzékenyebb tesztnek, 10-es erősségűnek.
Hat akkor mar tokmindegy. Eddig nem teszteltel?
Igazabol a keses napjan, meg max utana 1-2 napig van jelentosege a koncentraltabb vizeletnek, utana mar tokmindegy.
Bar nekem a keses napjan keso este lett pozi a teszt pl.
10 napja késik és még mindig teszteltél?Mire vársz?
Vegyél tesztet 25-öst mivel ennyi késés után már le kell ugorjon a második csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!