Xepil teszteknél előfordulhat, hogy csak lassan erősödik? Ez a kettő másfél nap különbséggel készült, én nem látok rajta változást. Predictor erős pozitív, facelle is látható pozitív, de ezek 🤷 (Dpo 16-17)
En mindig csak ilyen tesztet vettem.
A 2 gyerekemnél a késés napján ugyan olyan erős volt a 2.csík is mint a kontroll.
2 terhességem volt még mellette.
Azoknál nekem ugyan ez volt. Kb ugyan ilyen erősséggel, iszonyú gyenge erősödéssel.
Az egyiknél üres maradt a petezsák, a másiknál 5hetesen megállt a fejlődésben.
Nekem a dokim azt mondta, hogy de, kell hogy erős legyen a teszt. Ilyen halvány tesztnél nincs elég hcg a szervezetben
5-ös, igen, én is ettől tartok. Ugyanakkor mikor az ikreimmel lettem terhes, akkor sem volt ugyanolyan erős még pár nap késés után sem. Így azért bizakodok (Ők már három évesek).
De köszönöm a választ, tapasztalatok érdekelnek, a tiéd is egy.
2-es vagyok. Nekem azért volt halvány mert 7-9 nappal később volt az ovulációm, mint kellett volna. 5.én kellett volna és 9.-i vérvételen nem látszott, hogy lett volna. Viszont hó végén mégis pozitívat teszteltem.
Hozzáteszem még nem voltam megerősítő ultrahangon, hogy élő e a magzat, majd csak jövő héten.
Mindenesetre nagyon szurkolok neked kérdező. Ha neked sem középidőben volt a peteérésed, akkor normális ha halvány.
5
Ez baromság
Aosem volterős tesztem
Nemvárt napjan haloványka
Ennyi
De en nem tesztelgettem utána
Minek?
Van 2 gyerekem 2 halvány pozitív tesztből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!