1/32 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezek vakítóan negatívak. Ehhez nem kellene segítség 🙄
2/32 A kérdező kommentje:
Ettől félek akkor ez csak szellem csik lenne ?
2022. nov. 14. 19:31
3/32 anonim válasza:
Azért ettől nem ártott volna kicsit több infó. De ha az egyebek nélküli vélemény érdekel,azt mondom talán. Mintha lenne színe,nem szürke. Ismételd meg 2 nap mulva reggel első vizeletből.
4/32 A kérdező kommentje:
Az a baj rendszertelen igynem tudom pontosan mert össze vissza jön meg jól 28,35,41 napta jön meg de az előző menstruációm okt.18
2022. nov. 14. 19:34
5/32 A kérdező kommentje:
#hol 28,35,41 napra jön meg
Így akartam csak siettem
2022. nov. 14. 19:35
6/32 anonim válasza:
Halványan valami van rajta.2 naponta nézegesd.Ha nem változik akkor nem vagy terhes.Erre nem merném még most azt mondani hogy pozitív.
7/32 anonim válasza:
Nem pozitív de nem lehetünk biztosak.
8/32 anonim válasza:
Ha egyből ott volt nem később nézegetted, akkor akár + is lehet, ha az holnapra erősödne ha tesztelsz
9/32 anonim válasza:
Akkor október 18-hoz adj 41 napot, és majd akkor tesztelj, ha késik...
10/32 anonim válasza:
Nagyon őszinte leszek, én látok nagyon nagyon halványan ott valamit. Pár nap múlva csinálj egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!