Ez megint Predictor “becsapás”?
Sziasztok!
2 csík
Élőben egyértelmű, nekem sosem volt ilyen, de nem vagyok nagy tesztelő, viszont itt látok hasonlóakat negatív eredménnyel.
Mensim mostanában nem pontos.
22-25 napos ( tudom, kicsit rövid)
22. Napnál vagyok.
Én ezt negatívnak mondanám. Mert bár látom a "2.csíkot",nem látom hogy színe lenne úgyhogy az szerintem csak a reagens helye.
De kívánom hogy ne legyen igazam.
Nem tudom élőben hogy lehet egyértelmű..
1értelmű az, ahol nem kell közönség segítség.
Én totál negatívnak látom.
Gondolom te tetted ki azt is, hogy nyálgyűlés tüneted van, és terhes vagy e emiatt a tünet miatt. Drága Jó Isten gyere le... 😂
Ne örülj, ez egyenlőre negatív. Várd ki azt a szerencsétlen napot, amikorra nem várod. Akkor, vagy utána tesztelj. 🤦
3
Nem
Nem tudom milyen kérdésről van szó
De azt tudom, hogy egy korábbi tesztelővel azonos napon esedékes kb a mensink ( ott válaszoltam is)
Nekem amiatt fura, mert soha egy szellemcsíkot nem láttam mèg élőben.
Nyilván kiderül majd, ha nem jön meg…oka volt, hogy most és nem 3 nap múlva teszteltem..
Ha ahogy felszívódott láttad rajta, és nem 5-10 percel utána nézted akkor ez nem szellem.
Holnap ha csinálsz még egyett erősödnie kell ha baba van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!