Ma vagyok a 12.dpo-n. Hétfőn "nem kellene megjönnie." Ma volt egy barnás véres folt a fehérneműn. Predictor ma negatív. Lehet még terhesség szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 19:06
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. okt. 29. 19:34
3/12 anonim válasza:
A barnás pecsételés az esedékes menstruáció előjele, sajnos ez a hónap valószínűleg nem sikerült.
4/12 Edinasz válasza:
Valószínűleg nem sikerült. Persze ha később volt a peteérés, mint gondolod(nem volt ovu teszt, vagy uh.) akkor még lehet! Ne stresszelj, bár tudom, nehéz, és osszejon!
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Várom, hogy megjöjjön. :)
2022. okt. 30. 06:30
6/12 anonim válasza:
Nekem az első terhességemnél a nemvárt előtt néhány nappal volt egy nagyjából öt forintosnyi barnás foltom, el is könyveltem hogy ebből nem lesz semmi, majd 1 hét múlva bumm, egy egyértelmű + teszt!
Soha ne add fel, bármi lehet!:)
8/12 A kérdező kommentje:
14.dpo-n megjött aztán.
2022. okt. 31. 21:13
9/12 anonim válasza:
Sajnálom, de ne keseredj el. :)
Tudom könnyű mondani, de én mindig azt próbáltam magamba sulykolni hogy új ciklus, új lehetőség.
Több mint 2 évig ezzel nyugtattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!