Terhesség alatt milyen fehérneműt ajánlott hordani?
kérdezném azt is hogy ti milyet hordtok, csak ugye az kicsit indiszkrét lenne, még itt is :D
azt tudom, hogy tangát nem ajánlott, mert visszadörzsölheti a bacikat...
Én pedig hol tangát hol francia bugyit hordok. Félidő óta szükségessé vált a tisztasági betét.
30hkm
Ami neked kényelmes.
nekem csak tangám volt a terhesség elött, és sima szines pamut bugyikat vettem, amik kényelmesek, nem vágtak be stb...
Ami kényelmes. Ez a legfontosabb, meg persze, hogy pamut legyen (bár ez nem csak terhesség alatt ajánlott, hanem mindig). Én végig tangát hordtam/hordok. Tisztasági betétet is lehet kapni tangást, igaz utálom, sőt állítólag nagyobb az esélye a fertőzéseknek ha betétet használsz, de sajnos muszáj, mert most a terhesség alatt megnövekszik a folyás menyisége (vagyis én így jártam).
35 hkm
Ettől előre félek...
Képtelen vagyok "rendes" bugyit hordani, mert olyan a fenékformám (másra nem tudok gondolni), hogy akármit csinálok bevág, nem marad meg a fenekemen, lépek 2-t és ugyanott van, mintha tangám lenne, ebből kifolyólag kényelmesebb a tanga nekem. A franciabugyikra is kényes vagyok, ha van rajta elől varrás akkor iritál:S
Lehet, ha már pocakom lesz, ezek megváltoznak, mert azért terhesség alatt formailag is változunk...kisérletezhetek majd:)
Ami kényelmes, az egyik barátnőm a női boxerre voksol...
A fiamnál a Takkoban találtam kényelmes tundrabugyit, abból szereztem be néhány feketét és fehéret is. Kb. 3-3 db van belőle. A fiam novemberi volt, tehát a terhesség végefelé már azt hordtam, mert az volt kényelmes, de a farmerok, meg téli gatyók alá fel lehetett venni, mert nem látszott.
Most a lányomnál nyáron sajnos csak éjszakára hordom a hálóing alá, mert a vékony nacik alatt elég bénán nézne ki. Valahol azt gondolom, hogy ettől van annyi folyásom, hogy tangát hordok, de most mit csináljak. Nincs kicsi, formás fenekem a franciabugyihoz, de még a nem tangához sem, ha bevág a nadrág alatt....
Én tisztasági betétet már évek óta használok, függetlenül terhességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!