Conisatio-s műtét után lett terhes itt valaki?
Ma tudtam meg, hogy két hét múlva lesz egy conisatio-s műtétem. A kérdésem az lenne, ha valakinek volt ilyen műtétje, mennyit várt az újabb babaprojektre?
4 hónapja próbálkozunk babával.Így sajnos még tovább tolódik.
Köszönöm a válaszokat lányok.Az elsőtől kérdezném, a doki mit tanácsolt meddig várjatok?
A vetélésed a műtét miatt lehetett?
Nekem leep conisatio-t fognak csinálni.Állítólag sokkal kíméletesebb eljárás.
Minnél előbb szeretnénk babát már ez a 4 hónap is nagyon rossz volt s sajnos ezek után még több hónapot kell várnunk.
Ezért kérdezem a műtét után kb mennyi a legkevesebb idő amit feltétlen ki kell várni.
1. vagyok
A műtét után az orvosom egy évet javasolt, de mivel már nagyon szerettünk volna babát, így azt mondta, hogy ha gondoljuk, próbáljuk meg 9 hónapra rá. Viszont a baba biztos nem a műtét miatt ment el, legalábbis a dokim ezt mondta.
Teljesen megértelek, én is nagyon szerettem volna babát, de szerintem annyit várjatok, amennyit az orvos ajánl.
Köszi szépen, persze betartjuk amit az orvos mond.
Csak nehéz a várakozás:(
Köszönöm a biztató válaszod:)
Remélem nekem is hamarosan sikerül.Esetleg könnyebben a műtét után.
Nagyon szeretnék idén még terhes lenni.
Aki még olvassa a kérdést:)
Sajnos több mint egy évet vártam még utána 2011 decemberében estem teherbe most a 11. hetet taposom:-)
Lényeg, hogy már itt van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!