Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnyugodhatok mostmár ?

Megnyugodhatok mostmár ?

Figyelt kérdés
A terhesség teljeskörű kizárásának érdekében elmentem nőgyógyászhoz, aki hasi UH segítségével megállapította, hogy nem vagyok terhes. Ekkor már 17-18 napja késett a menzeszem, ha pedig teherbe estem volna éppen 7 hetes és 1 napos terhes lettem volna. Attól tartok hüvelyi UH-n mégiscsak látott volna valamit. Megnyugodhatok ? Mielőtt ítélkeznétek, védekeztünk, csak hiba csúszott.
2022. nov. 18. 08:55
 1/5 A kérdező kommentje:
A mensim azóta sem jelentkezett.
2022. nov. 18. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Ezredik kérdésed.

Nem, továbbra sem vagy terhes.

Igen, megnyugodhatsz.

De megfelelő pszichiátriai kezelés nélkül úgysem fogsz.

2022. nov. 18. 09:06
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem terhes vagy, ez 110%!!!!44!

Ikrekkel. Sziámi ikrekkel. Sziámból származó sziámi ikrekkel. Meg egy pandamaci bébivel aki épp egy koalát ölelget. Az ultrahangos azért nem látta, mert vak a szerelemtől. 😍

2022. nov. 18. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Ha az nem nyuggtat meg, hogy az orvos nem lát a méhedben semmit, akkor pár komment biztos segít :D
2022. nov. 18. 09:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, ha lelazulnál, meg nem stresszelnél ezen teljesen feleslegesen, akkor rögtön meg is jönne a menzeszed.

Fogd meg magad, ülj be egy kád forró vízbe, igyál meg egy pohár bort vagy egyél egy kis csokit, nézz meg egy filmet, aztán meg fog az jönni.

2022. nov. 18. 10:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!