Az igaz, ha nagyon izgulok nehezebben esek teherbe?
Egy hete próbálkozunk és nagyon-nagyon izgulok mikor lesz vajon első a teszt.
Engem az érdekelne, hogy igaz -e ez, ha az ember nagyon akarja nagyon izgul, akkor nem esik hamar teherbe.
Párom anyja pl. Nagyon sokszor fejemhez vágta, hogy ne akarjam és majd akkor lesz, mert ne hogy a végén majd sírás legyen, ami engem nagyon elkeserített, mert azt gondolom, hogy én egészségesen várom. Várom már mióta az eszemet tudom:) és a párom is ugyanennyire:D:)
25 évesek vagyunk.
Óvónő vagyok. Szeretem a munkám, de muszáj otthon is foglalkoznom vele, készülnöm rá, mivel foglalkozásokat tartok, ezekhez kellékeket, illetve anyagot gyűjtök, tervezek, tanulok.
Nyilván próbálok keveset foglalkozni ezzel otthon, ami pont elegendő.
Szerintem amikor eldönti valaki hogy babát szeretne sokan izgunak.És legtöbb ember várakozni is utál.
Ha meg akarod nyugtatni magad menjetek el kivizsgálni magatokat, ha tudod hogy nincs gond kevesebb a stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!