Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az igaz, ha nagyon izgulok...

Az igaz, ha nagyon izgulok nehezebben esek teherbe?

Figyelt kérdés

Egy hete próbálkozunk és nagyon-nagyon izgulok mikor lesz vajon első a teszt.

Engem az érdekelne, hogy igaz -e ez, ha az ember nagyon akarja nagyon izgul, akkor nem esik hamar teherbe.

Párom anyja pl. Nagyon sokszor fejemhez vágta, hogy ne akarjam és majd akkor lesz, mert ne hogy a végén majd sírás legyen, ami engem nagyon elkeserített, mert azt gondolom, hogy én egészségesen várom. Várom már mióta az eszemet tudom:) és a párom is ugyanennyire:D:)

25 évesek vagyunk.

2022. nov. 11. 19:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
31 sikertelen hónap után jött össze, (rá egy hónapra hogy felmondtam a munkahelyemen)én már nem görcsöltem rá. Úgy voltam vele, hogy ha lesz lesz ha nem nem. És tessék, 6 hetes terhes vagyok. Tényleg nem tesz jót a stressz .
2022. nov. 11. 23:53
 22/23 A kérdező kommentje:

Óvónő vagyok. Szeretem a munkám, de muszáj otthon is foglalkoznom vele, készülnöm rá, mivel foglalkozásokat tartok, ezekhez kellékeket, illetve anyagot gyűjtök, tervezek, tanulok.

Nyilván próbálok keveset foglalkozni ezzel otthon, ami pont elegendő.

2022. nov. 12. 07:28
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem amikor eldönti valaki hogy babát szeretne sokan izgunak.És legtöbb ember várakozni is utál.

Ha meg akarod nyugtatni magad menjetek el kivizsgálni magatokat, ha tudod hogy nincs gond kevesebb a stressz.

2022. nov. 12. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!