Van már egy kisfiam 3 éves, kb. 1.5 éve próbálkozunk a kistesóval. A fiam kb 6-8 hónap alatt jött össze, de úgy tűnik, most nehezebben megy. Jósteszt?
A ciklusom változó 28-32 nap között mozog.
Ma tartok a 28 napon.
Tudom, talán hülyeség, ovu teszttel próbálok jóstesztelni, de már magam sem hiszem el, hogy sikerülhet teherbe esnem.
Reggeli vizeletből tesztelek, tegnap is és ma is. A mai totál pozitív, tegnaphoz képest bőven erősödött. Valaki volt már így? Tényleg nagy hülyeség ez a jós teszt? Vagy mit jelezhet?
Párszor már feltettem nekem ilyen volt.
De amikor az lhn erősödik egy predictor early is mutatja ha baba van.
Most egy digitálist próbáltam ki, mi van ha pár nap késésnél csinálom(már tudtam hogy terhes vagyok, sok teszt + lett) kijött a vigyorgó fej.
Köszönöm a válaszokat! Nem reménykedem, de bizakodó vagyok
Ez az enyém
Ciklus 27 nap reggel
Ciklus 28 nap reggel
A fiammal 2018ban április 10-en volt pozi hcg tesztem :D 🥰
A férjemnek pedig ma névnapja van 🤞😅
Megcsináltam a hcg tesztet, korai volt, pláne így délután
Halvány pozitív 🤞
Akkor nem volt korai ha +, gratulálok halkan.
Képed van?
Nekem nincs különbség a reggeli és a délutáni között mert olyankor 3 óra pisi szünettel csinálom és alig iszom.
A teszted bíztató, nekem 8 dpon csak hajszálnyit látszott majd napról napra erősebb lett a 10 es tesztem, 25 ös kb 11 dpon kezdett látszódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!