Nem jött meg, de a teszt negatív? Mitől lehet? 4. Próbálkozós hónap.
24-25 naposak a ciklusaim. Késett, így a 28. És a 31. Napon csináltam tesztet mindkettő negatív. A 31. Napon elkezdett pici barnás pecsételés, ( előző terhességnél is volt ilyen de a 6. héten, progeszteron pótlás kellett).
Nem is tudom mit tegyek most. Hívjam az orvost? De ha nem vagyok terhes próbálkozunk tovább. De mikor? Már a ciklusom se tudom követni mivel nincs. ???
Mindig szabályos és semmi gond vele. Vagy kezdjek aggódni?
Esetleg hasonló tapasztalat valakinek?
A kórházban amikor vártam vizsgálatra, elküldték a lányt akinek negatív volt a terhes tesztje (persze végül megvizsgálták mert nem ment el :D )
Ezt csak azért mondom, hogy ott az orvosok nem akartak foglalkozni olyannal, akinek lehet h csak késik.
Nem kaptam oltást.
Már volt két terhességem egy ikres és egy sima,azt gondoltam már ismerem a testem de mégsem ezek szerint.
Az a furcsa hogy mielőtt meg kellett volna jönnie, kb 2 nappal előtte már kezdett fájni a hasam. Na gondoltam megjön hamarabb is,na most se sikerült. Ez a görcsölgetés tegnapig tartott tehát több mint egy héten keresztül. A két napja jelentkező barnás pecsételés egy héttel a számított Mensi után megint nem tudom hova tenni.
De nyilván nincs fájdalmam, nem ömlik belőlem a vér, nem vagyok sürgős eset tehát nem gondolnám orvoshoz menni.
Tesztet sincs sok értelme csinálni már így a 33. nap után szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!