Az igaz, ha nagyon izgulok nehezebben esek teherbe?
Egy hete próbálkozunk és nagyon-nagyon izgulok mikor lesz vajon első a teszt.
Engem az érdekelne, hogy igaz -e ez, ha az ember nagyon akarja nagyon izgul, akkor nem esik hamar teherbe.
Párom anyja pl. Nagyon sokszor fejemhez vágta, hogy ne akarjam és majd akkor lesz, mert ne hogy a végén majd sírás legyen, ami engem nagyon elkeserített, mert azt gondolom, hogy én egészségesen várom. Várom már mióta az eszemet tudom:) és a párom is ugyanennyire:D:)
25 évesek vagyunk.
Na jól van, nem azért mondtam, hogy 1 hete próbálkozunk, hogy kioktassatok, hogy nevetséges, hogy 1 hét után rinyálok, hogy mikor leszek már terhes, csak megosztottam veletek, hogy örülök, hogy már egy hete rajta vagyunk és hogy nagyon izgulok, hogy vajon hány Hónap! Vagy Év(ek) alatt sikerül.
Bíztam benne lesz majd pár olyan kommentelő, aki hasonlóan nagyon izgult, a szó pozitív értelmében és esetleg könnyen, hamar összejött nekik.:)
"Bíztam benne lesz majd pár olyan kommentelő, aki hasonlóan nagyon izgult, a szó pozitív értelmében és esetleg könnyen, hamar összejött nekik.:)"
És mások pozitív esete mennyiben emelné a te teherbeesési esélyeidet?
A teherbeesési esélyemet nem növeli, csak szimplán érdekelt, de köszönöm szépen a válaszokat.:)
Jaj nekem abszolút van életem emellett. A munkahelyen soha egy szóval nem említem, hogy gyereket akarok pedig a munkatársakkal jóba vagyok, csak úgy vagyok vele jobb nem terjeszteni, majd jelzem, ha sikerült.
Barátaimnak se szoktam erről beszélni.
Sógornőmtől kérdeztem meg a múltkor, hogy ő milyen vitamint szedett a terhessége előtt, mert tudom, hogy szedett és mennyi idővel előtte kezdte el vagy neki javasolt-e bármit az orvosa ezzel kapcsolatban.
De egyébként ezen kívül én nem beszélek egyáltalán erről.
Még esetleg anyukámnak néha elmondom, hogy várom, de ő örül, befogadó erre a témára maximálisan.
A napjaimat meg nem teszi ki csak ez, erről a munkám gondoskodik, mert fejben napi 8 órában ott kell lennem és sokszor még a munkahelyemen is a munkámon gondolkodom:'D aztán azon mit főzzek.
Zenészek is vagyunk mellette a párommal, így zenélni szoktunk minden este, sétálok. Alszok es jön a következő nap.
Most vagyunk házvásárlásban, már külön lakunk, de panelből végre kiköltözünk. Sokat agyalunk a ház felújításán stb.
Tehát nem otthon ülök és ezen agyalok. Csak néha lefekvés előtt meg mikor felkelek eszembe jut, hogy már iszonyúan várom, hogy legyen gyerekem, mert azt érzem, csak az hiányzik már az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!