Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az igaz, ha nagyon izgulok...

Az igaz, ha nagyon izgulok nehezebben esek teherbe?

Figyelt kérdés

Egy hete próbálkozunk és nagyon-nagyon izgulok mikor lesz vajon első a teszt.

Engem az érdekelne, hogy igaz -e ez, ha az ember nagyon akarja nagyon izgul, akkor nem esik hamar teherbe.

Párom anyja pl. Nagyon sokszor fejemhez vágta, hogy ne akarjam és majd akkor lesz, mert ne hogy a végén majd sírás legyen, ami engem nagyon elkeserített, mert azt gondolom, hogy én egészségesen várom. Várom már mióta az eszemet tudom:) és a párom is ugyanennyire:D:)

25 évesek vagyunk.

2022. nov. 11. 19:49
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
mikor lesz az első pozitív teszt vagy egyáltalán lesz -e valaha*
2022. nov. 11. 19:50
 2/23 A kérdező kommentje:
Màr úgy döntöttem a környezetemben senkinek nem mondom, hogy várom, mert ha maga a nagyszülő se befogadó a témára, akkor nem tudok mit tenni.
2022. nov. 11. 19:51
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy hete próbálkoztok, és már itt tartasz? Egyáltalán miért kell anyósnak tudni arról, hogy ti rajta vagytok az ügyön? Meg mennyit beszélhetsz neki a témáról, ha ezt mondta?

Nem, amit csinálsz, az minden, csak nem egészséges.

2022. nov. 11. 19:54
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem is értem, miért kötöd anyós orrára, hogy mostantól védekezés nélkül d.ugsz a fiával...

Majd ha mar terhes leszel, közliteka hírt. Addig meg kinek mi köze van hozzá?! Gondolom előtte se számoltatok be az aktusaitokról.

Már túlpörgöd a témát...

2022. nov. 11. 19:54
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
Ha teherbeesel akkor is csak 14 nap múlva lesz pozitív a teszt. Úgyhogy ha most sikerült akkor sem tudod még. Anyósom lenne a legutolsó ember a földön akinek beszámolok arról, hogy gyerekvállalás reményében szoktam dugni a fiával.
2022. nov. 11. 19:59
 6/23 A kérdező kommentje:

Hát azt én nem mondtam, hogy mi már próbálkozunk. Hanem kb. 3 hónapja mondtam, hogy jövőre mi már szeretnénk gyermeket erre mondta ezt.

Azt hogy melyik hónaptól csak a nővéremnek mondtam el, meg itt írtam le a kérdéshez.

Neki is csak azért, mert tudom, hogy ők is mostantól akarják és ő is elmondta, mert ő is izgul.

2022. nov. 11. 20:04
 7/23 anonim ***** válasza:
89%
Három évig próbálkoztunk, sikertelenül. Akkor elhatároztuk, hogy kivizsgáltatjuk magunkat. Én el is mentem egyszer a nőgyógyászhoz e célból,megvizsgált, mindent rendbe talált, mondta ha megkapom, menjek vissza további vizsgálatokra (milyenekre, nem emlékszem mert ennek már sok éve), de többször már nem kellett, mert a következő menstruáció már kimaradt. Szóval, amint abbahagytuk az idegeskedést, rögtön terhes maradtam.
2022. nov. 11. 20:26
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
1 hete még csak? Hát kösd fel a gatyádat, mert ha ettől így ki vagy borulva mi lesz veled később?! 12.hétig izgulsz, hogy ne legyen missed ab. Utána azon, hogy ne legyen semmilyen betegsége. 24.hétig azon agyalsz, hogy megmaradjon, aztán utána azon, hogy ne legyen koraszülés. Szerintem te erre nem vagy még lélekben felkészülve. Nekünk 11 hónap volt mire összejött a baba (pedig egészségesek vagyunk), másoknak meg évek kellenek. Kicsit nyugodj le. Igaza van a párodnak. Ha így folytatod be fogsz kattanni.
2022. nov. 11. 20:38
 9/23 anonim ***** válasza:
60%

alapvető igazság, hogy SEMMI nem sikerül, ha az ember rágörcsöl.

Szerintem a nők egyszerűen elmebetegek lesznek, ha "babaprojectbe" kezdenek.

Mondom ezt nőként. Számomra ez ijesztő, és nem is csodálom, hogy a pasik alacsonyabb rendűnek, kreténnek nézik a nőket.

2022. nov. 11. 20:38
 10/23 anonim ***** válasza:
58%

Én akkor estem teherbe, mikor a legjobban rá voltam pörögve, hőmézőzés, ovutesztek, tünetfigyelgetés, fórumok bújása egész nap, már tenyleg a munkám rovására ment. Na, akkor sikerült 8 hónap után.

Szerintem mindenki izgatott, mikor elkezdik a próbálkozást, ez természetes.

2022. nov. 11. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!