Az igaz, ha nagyon izgulok nehezebben esek teherbe?
Egy hete próbálkozunk és nagyon-nagyon izgulok mikor lesz vajon első a teszt.
Engem az érdekelne, hogy igaz -e ez, ha az ember nagyon akarja nagyon izgul, akkor nem esik hamar teherbe.
Párom anyja pl. Nagyon sokszor fejemhez vágta, hogy ne akarjam és majd akkor lesz, mert ne hogy a végén majd sírás legyen, ami engem nagyon elkeserített, mert azt gondolom, hogy én egészségesen várom. Várom már mióta az eszemet tudom:) és a párom is ugyanennyire:D:)
25 évesek vagyunk.
Egy hete próbálkoztok, és már itt tartasz? Egyáltalán miért kell anyósnak tudni arról, hogy ti rajta vagytok az ügyön? Meg mennyit beszélhetsz neki a témáról, ha ezt mondta?
Nem, amit csinálsz, az minden, csak nem egészséges.
Mondjuk nem is értem, miért kötöd anyós orrára, hogy mostantól védekezés nélkül d.ugsz a fiával...
Majd ha mar terhes leszel, közliteka hírt. Addig meg kinek mi köze van hozzá?! Gondolom előtte se számoltatok be az aktusaitokról.
Már túlpörgöd a témát...
Hát azt én nem mondtam, hogy mi már próbálkozunk. Hanem kb. 3 hónapja mondtam, hogy jövőre mi már szeretnénk gyermeket erre mondta ezt.
Azt hogy melyik hónaptól csak a nővéremnek mondtam el, meg itt írtam le a kérdéshez.
Neki is csak azért, mert tudom, hogy ők is mostantól akarják és ő is elmondta, mert ő is izgul.
alapvető igazság, hogy SEMMI nem sikerül, ha az ember rágörcsöl.
Szerintem a nők egyszerűen elmebetegek lesznek, ha "babaprojectbe" kezdenek.
Mondom ezt nőként. Számomra ez ijesztő, és nem is csodálom, hogy a pasik alacsonyabb rendűnek, kreténnek nézik a nőket.
Én akkor estem teherbe, mikor a legjobban rá voltam pörögve, hőmézőzés, ovutesztek, tünetfigyelgetés, fórumok bújása egész nap, már tenyleg a munkám rovására ment. Na, akkor sikerült 8 hónap után.
Szerintem mindenki izgatott, mikor elkezdik a próbálkozást, ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!