Teszt kérdés 3.napja csinálok egyet mindig 13ora mind pozitiv de ma 22orakkor is csináltam ami negativ lett(?
Meg tudod úgy fogalmazni, hogy rólad szóljon, ne rólam? Én a te véleményeddel nem tudok mit kezdeni, nem érdekel és az életemhez nem tesz hozzá.
Viszont ha segítő szándékkal pszichológust javaslok, mert a kérdéseddel és a kommentjeiddel sajnos szükség lenne rá, azzal bizony tennék valamit a társadalomért. Én a terápián jelenleg ezt a kissé agresszív edukációs szándékomat igyekszem leküzdeni, mert egyelőre dühöt érzek, amikor olyan emberek szülnek még egy magyart, akik teljesen rottyon vannak és nem is értik mit mondok. Csak sajnos a gyereknek lesz hosszú távon rossz, ha nincs rendben az anyja, apja.
"Rendes nagy, homogén uterus.Ez mit jelent ?"
Azt, hogy normál nagyságú a méhed, a szerkezete egységes képet mutat. Tehát semmi kórosat nem látott.
23as rád nem vagyok kíváncsi
Utolsó köszönöm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!