Teszt kérdés 3.napja csinálok egyet mindig 13ora mind pozitiv de ma 22orakkor is csináltam ami negativ lett(?
Figyelt kérdés
Halvannyal indult szépen erősödik de akkor mai esti miért lett negativ? Holnapután nem kéne meg jöjjön2022. nov. 10. 23:10
11/25 anonim válasza:
Terhességi tesztet nem 13 órakor és 22 órakor csinálunk, hanem korán reggel, ébredés után.
12/25 anonim válasza:
8-as Mégis mit kellene látnia?
Látja, hogy megvastagodott a nyálkahártyád, és menstruálni fogsz, vagy nem, jósolni nem tud UH-val sem.
13/25 anonim válasza:
Szerintem ő az a kérdező, akinek gyógyszer miatt kellene nagyon tudni, hogy terhes-e vagy sem.
Az orvos nem fog semmit látni, de ezt egy másik kérdésednél már tisztáztuk. Reggeli első vizeletből tesztelj, ilyen korán semmi másnak nincs értelme.
14/25 anonim válasza:
Ne harahudj kérdező, de ha ez komoly, akkor nagyon buta vagy....
15/25 A kérdező kommentje:
Ez a kérdésem van csak már ne haragudj
És tényleg nem látott semmit endometrium 16mm és ennyi
2022. nov. 11. 08:52
16/25 anonim válasza:
Ha 2 hét múlva még pozitívat tesztelsz akkor menjél orvoshoz.
17/25 A kérdező kommentje:
Persze vissza is hívott
UH
Rendes nagy, homogén uterus.Ez mit jelent ?
2022. nov. 11. 10:31
19/25 A kérdező kommentje:
Nem kértem még hisz ma voltam
2022. nov. 11. 13:50
20/25 anonim válasza:
Pszichológusra gondolok. Csak jó mentális állapotú embernek lesz jó mentális állapotú gyermeke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!