Kb.29,30.an volt ovum mikor mutatná a teszt akár a vérvétel is?
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 19:22
2/23 anonim válasza:
Ovu után 14 nappal érdemes tesztelni
3/23 A kérdező kommentje:
De a vérvétel az nem mutatja hamarabb?úgy olvastam az hamarabb ki mutatja a vérben hamarabb jelenik meg nem?
2022. nov. 8. 19:36
4/23 A kérdező kommentje:
Itt gyakorin sokat olvastam olyat is hogy már a 9.,10. Napon pozitív a tesztje
2022. nov. 8. 19:37
5/23 anonim válasza:
akkor tesztelj korán aztán kiderül. úgyis mondhatunk itt mi bármit.
miért fontos amúgy ilyen korán?
6/23 A kérdező kommentje:
Nem hiába mivel azért tetten ide fel kérdést hogy segítsetek. De akkor még nem csinálok
Csakazr hittem ha el megyek vérvételre hátha hamarabb mutatná ha sikerült a baba
2022. nov. 8. 19:48
7/23 anonim válasza:
Nekem ovu után a 8.napon volt ott valami, 9dpon már kicsit jobban látszott, predictor early mutatja a legkorábban
8/23 anonim válasza:
Ne legyél türelmetlen. Ha mutatná is, siman lehet kémuai terhesség és megjön ugyanúgy. Meg kell várni a vélt menstruáció napját és akkor tesztelni. Azt a pár napot igazán ki lehet bírni.
9/23 A kérdező kommentje:
Mert ha ez a Bétahcg tesztet csinálnám az is lehet kémiai?
2022. nov. 8. 21:47
10/23 A kérdező kommentje:
Nem csak a vizeletes hcg teszt?
2022. nov. 8. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!