Pozitiv terhességi tesztek de az orvos nem látott semmit. Néztek beta hcgt vervetelbol de ott semmi hcgt nem találtak Menzesz alapján 5+6 hetes "terhes lennék Csütörtökön megyek vissza vérvételre es uhra Volt e valaki így? És mi lett?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 22:49
2/22 A kérdező kommentje:
Igen
Tudsz segíteni hogy tudok rakni képet?
2022. szept. 27. 22:52
3/22 anonim válasza:
Ha a béta hcg teszted negatív, akkor biztos nincs terhesség.
A teszten időben kijött a csík? Nem száradási?
Ide fel tudod tölteni és tedd be a linket.
4/22 anonim válasza:
Mikor volt először pozitív a teszted? Lehet, hogy később volt ovulációd, mint ahogy a menstruációd alapján számolod, és akkor nem is az a terhességi kor, amit gondolsz.
Ez lenne a pozitív opció. A rossz az, hogy talán csak kémiai terhesség volt.
Hány mm volt az endometriumod?
5/22 anonim válasza:
4-es vagyok, ja, most olvasom, hogy béta HCG-t is néztek. Így akkor sajnos nem vagy terhes. 😔
6/22 A kérdező kommentje:
Az összes tesztem ilyen halvány semerre nem akar halvanyodni sem és erősödni sem
09.12.en volt elsőnek ilyen a tesztem azota ilyeneket produkalok
Időben kijött a második csík szinte rögtön
2022. szept. 27. 23:01
7/22 A kérdező kommentje:
Tobb fajta tesztet is csináltam mind ilyen halvány
2022. szept. 27. 23:02
8/22 anonim válasza:
9/22 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon sok fajta teszt ilyen 🙁
2022. szept. 27. 23:13
10/22 anonim válasza:
Ha el is tekintenénk attól, hogy a béta hcg vérvételed negatív lett, akkor sem normális, hogy 2 hét alatt nem erősödik. Ezek szerint nem a terhességet jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!