Lehetek terhes?
Én pont tegnap elkezdtem kívánni egy mustáros lila hagymás majonézes kukorica salátát random, és meg is csináltam, aztán furán nézett rám
A párom, majd benyomtam egy tubus Mini májast:D Na, akkor még furcsább nézést kaptam.
És tuti nem vagyok terhes, egy hete volt meg, mégis néha jön ilyen roham nálam, mikor kívánom a számomra egyébként került ételeket :D pont ezért fura mert nem
Eszem semmi ilyesmit , de előfordul. Általában stressz vagy ilyesmi hozza ki, de ilyenkor ennek mindent is :D meg jó, hogy nincs itthon semmi karos ..szerintem ilyesmi lehet nálad is.
Szerintem a terhes vagyok és kívánok valamit később jön ki , lehet tévedek :)
A kívánósság nem feltétlen terhes tünet csak szólok.Nekem mindig menzesz előtt van,mikor megjön akkor is van,ovuláció idején is van és nem vagyok terhes.Erre ne fogd még főleg hogy korai a tesztelés mint írtad.Ilyen hamar olyan mennyiségű hcg nem termelődik ha terhes is vagy 4-5 hetes lehetsz és az még semmi.Még a kemény edzések után is kívánós szoktam lenni.
A női szervezet sokkal bonyolultabb mint gondolnád mert rengeteg hormon szabályozza a működését és bármit elő tud idézni persze ettől függetlenül nyilván lehetsz terhes ha védekezés nélkül szexeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!