Hormon vérvétel mit lehet látni?ciklus végén vagyok(?)
LH 11,90 IU/L
Follikuláris fázis : 1.9 - 12.5 IU/L
Középidõ : 8.7 - 76.3 IU/L
Luteális fázis : 0.5 - 16.9 IU/L
Menopauza után : 7.9 - 53.8 IU/L
FSH 6,00 IU/L
Follikuláris fázis : 2.5 - 10.2 IU/L
Középidõ : 3.4 - 33.4 IU/L
Luteális fázis : 1.5 - 9.1 IU/L
Menopauza után : 23.0 - 116.3 IU/L
Progeszteron 0,72 nmol/L
Follikuláris fázis : < 4.45 nmol/L
Midluteális fázis : 14.12 - 89.14 nmol/L
Luteális fázis : 10.62 - 81.28 nmol/L
Terhesség I. trimeszter : 35.68 - 286.20 nmol/L
Menopauza után : < 2.32 nmol/L
HCG <
Nem annak a nőnek én is írtam
De azért írtam ki hogy ebből mikor jön meg
Hát ebből pont az látszik,hogy nincs peteérésed.
Nekem akkor volt két kimaradt mensim mikor híztam a covid miatti itthonléttől. Amúgy is pajzsmirigy alulmüködésem és IR-em van. Amúgy vicces, mert ahogy eljutottam dokihoz és mondta minden rendben, leszámítva, hogy nincs peteérés...két nap múlva meg is jött a mensim. Mondjuk nagyon mélyen volt egy hülye reményem, hogy talán terhes vagyok, bár tudtam, hogy kitárt... lehet pszichés ok is, amiatt, hogy nem jön meg...
A clostit kéne szedned, meg ilyen téren butaság... nem fognak fegyvert a fejedhez. Türelmesen megvárod a mensit utána majd jöhet a closti.
Rendesen kezelve vagy? Biztos, hogy nincsenek helyén a hormonjaid. Előbb azokat kellene helyrepofozoni utána lehet lenne magától is peteérés és jöhetne a baba.
Bár mintha korábban írtad volna, hogy kezelve vagy... mondjuk nem túl jól, ha clostit adnak egy amúgy sem működő ciklusra...
Én tuti új doki után néznék, kezdésnek endokrinológushoz kellen fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!