Május 1.en volt meg ovum 27.ig vérvétel alapján nem volt .de?
Figyelt kérdés
De azóta se jött meg teszt negatív 3 nappal ezelőtt csináltam. Még mindig nem jött meg el huzodhat ennyire az ovum 3 pár napja sűrű testapolo színű folyasom van sőt tojás fehérje is volt este.Lehet ovum ?pms érzek2022. jún. 15. 20:18
1/3 A kérdező kommentje:
Május 1-7ig volt meg a menstruációm sose volt rendszeres mar van egy fiam
2022. jún. 15. 20:19
2/3 anonim válasza:
Fú, először is minden bántás nélkül, de tanulj meg ha nem is helyesen, de legalább tagoltan írni, mert így azért nehéz érteni, hogy mit is szeretnél leírni pontosan.
Másodszor, ha terhesség lenne, akkor azt már bőven ki kellene, hogy mutassa a teszt. Ha jól számolom, az utolsó menstruációd kezdete óta 6 hét és 4 nap telt el. Ha később is volt ovulációd, még akkor is pozitívnak kellene lennie a tesztnek, ha terhes lennél.
Írod, hogy van egy fiad már, de nem írod, hogy mekkora. Ha nemrég született, illetve még szoptatod, akkor simán ki is maradhat egy-egy menstruáció. Ha már nagyobb, akkor érdekesebbé válik az, amit írsz is, hogy sose volt rendszeres a vérzésed. Érdemes lehet egy kivizsgálásra elmenni ezesetben.
3/3 A kérdező kommentje:
3 éves a fiam és nem szopik már tisztában vagyok azzal hogy a terhesség esetén már ki kéne mutassa de én ovulációra gondoltam csak olyan lehet,hogy ennyire későn legyen ?
2022. jún. 15. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!