Clearblue ovulációs teszthez ért valaki?
Figyelt kérdés
Most rendeltem elsőnek itteni ajánlásra Clearblue Lh tesztet.
(van még David Lh teszt is azzal is tesztelek egyben az látható alul)
Viszont eddig állandóan ezt írja ki a tesztem hogy hiba… Nem mártom sokáig vizeletben, nem ázik el, mindig figyelek erre. Miért írja ki? Attól ha nem kapok “mosolygósat” ugyanúgy a csíkos teszt verziója valósat ad ki?
2022. nov. 7. 16:16
1/9 anonim válasza:
Akkor vagy nem jól használod vagy hibás. Egyiknél sem jött ki az üres karika csak ez a hiba jelzés?
Szerintem így akkor inkább használd a dávid tesztet.
2/9 anonim válasza:
Szia! Nálam egyszer fordult elő ilyen. Nem nyomtam bele rendesen a tesztcsíkot. Nálad is ezt jelzi. Ha jól van benne, akkor villogni kezd rajta egy kis ikon. Utána kb 3 perc, es megjelenik rajta az üres karika vagy a mosolygós fejecske. Egyébként nagyon jó teszt.
3/9 A kérdező kommentje:
Benne van rendesen , kattant is.. Mindegyiknék eddig a hibát írta ki :(
2022. nov. 7. 16:49
4/9 anonim válasza:
Akkor sajnos nem tudom. Nincs több ötletem.
5/9 anonim válasza:
Akkor dobd ki, vegyél egy másikat! Én is ezt használtam amíg nem sikerült a baba. Mindig pontosan mutatta, hogy mikor pozitív vagy negatív. Sose írt ki hibát. Szerintem a legjobb ovulációs teszt az összes közül.
6/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom a mait is. Ahogy bekattant egyfolyában ott a teszt jel, ekkor belemàrtom pár mpig és kb pár perc elteltével kiirja hogy hiba
2022. nov. 8. 08:28
7/9 A kérdező kommentje:
Sikeeer.. Ma mosolygott 😅 Így abba hagyhatom a tesztelést? A leirasban ezt irja ha pozi akkor nem kell tobbet. Aki ezzel probalkozott mar es sikerult hogy voltatok egyutt? :)
2022. nov. 12. 17:23
8/9 anonim válasza:
addig tesztelj amig nem lesz negativ, mert lehet tobb napig mosolyog! az utolso mosolygas utan van ovu!
9/9 anonim válasza:
#8 ja es ovu elott ovu alatt ovu utan mindennap egyutt voltunk egy heten keresztul, volt h ketszer is egy nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!