Lehetséges az, hogy a clearblue digitális ovulációs teszt nem mutat pozitív eredményt?
Ez milyen erősségű teszt? Lehet, hogy érzékenyebb kellene.
Nekem pl a 20-as soha nem mutatott pozitívat, de a 10-es esetében szépen látszódott az erősödés, aztán a csúcspont.
Nekem a facelle 2 napig volt pozitív, ez a CB pedig csak egyszer mosolygott, viszont én rengeteg vizet iszok emiatt reggeli elsőből csináltam a 40-es érzékenységre való tekintettel.
A hormonszint emelkedése viszont látszik, ki kell venni a tesztcsíkot előbb utóbb. Igaz a mosolygás napján sem tűnt pozitívnak, de azért kivehető volt előtte lévő napokon, hogy emelkedik. (Emlékezetből, mert a csík fakul!) És ugye nem véletlenül írja a tájékoztató, hogy a csíkokra nem lehet hagyatkozni.
Na amit ebből ki akartam hozni az egyik dolog, hogy ha nem reggeli elsőből csinálom biztosan lemaradok az ovuról.
A másik pedig az, hogy nem volt olyan, mikor kiszedted a tesztcsíkot erősebbnek tűnt volna, mint a többi?
Mostanság rengeteg olyan kérdés van, hogy nem lett pozitív az LH teszt. Ha a hőd felment és volt együttlét ovu körül hőd alapján, akkor ne foglalkozz vele, ez nem jelent semmi rosszat.
És próbálj Facelle tesztet de kívánom, hogy ne legyen rá szükség terhesség miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!