Két napig pozitív clearblue LH teszt?
Most ebben a hónapban kicsit jobban megfigyelem az ovulációmat, és két fajta tesztet csináltam egyszerre. Csináltam a digitális clearbluet, illetve a DM-es facellét. Na most. Tegnapelőtt délután mosolygott a clearblue, a DM-es az előtte napiakhoz képest erősebb volt. Csináltam tegnap is de már csak facellét mert a clearbluem elfogyott, és a facelle baromi erős pozitív lett. A clearblue is valószínűleg pozitív lett volna. Kb délután 4 körül készítettem tegnap és tegnap előtt is a teszteket. Ma mikor csináljam meg szerintetek? Kiváncsi lennék, h mikor negatív..
És egyébként amikor negatív már a teszt, akkor már megvolt a tüszőrepedés? Vagy ez hogyan van? Mert az LH csúcs váltja ki a tüszőrepedést, tehát logikus lenne ha már negatív akkor megtörtént. Clearblue leírása végülis azt írja hogy a mosolygástól 24-36 órán belül van a tüszőrepedés, végülis nem hazudik az a teszt sem, de meglepődtem, hogy tegnap ilyen erős pozi lett a facellém..
Köszi a segítséget.
Nem kell kétféle tesztet csinálni. Bőven elég egyet.
Ha negatív, akkor vége a csúcsnak, de az nem derül ki belőle, hogy pontosan mikor lesz/volt az ovuláció. Azt hőmérőzéssel lehet utólag igazolni. (De azt nem most kell elkezdeni, így semmit nem érne, hogy nem tudod az alaphődet.)
de ilyenkor most mit kell figyelembe venni?
clearblue azt írja hogy a pozitív eredmény után nem kell tovább tesztelni. 24-36 órán belül tüszőrepedés.
facelle nem volt annyira egyértelműen pozitív tegnapelőtt, hogy azt pozitívnak vegyem. igazából emiatt is teszteltem még tegnap is vele, és sokkal erősebb és vastagabb lett a csík, mint előtte délután.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!