Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma kellett volna megjönnie,...

Ma kellett volna megjönnie, de nem merek már tesztet csinálni. Kaphatnék egy kis megnyugtatást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal már több mint egy éve dolgozunk a babaprojecten, sikertelenül. Még nem szaladtam az orvoshoz azzal, hogy "Meddő vagyok!", de talán ideje lenne.

Mindegy, most azért írok, mert az én ciklusom tűpontos mindig, 28 nap, mindig kereken 5 napig tartó vérzés, első nap előtti 2 napban mellfájdalom, aznap pedig hasfájás még mielőtt megjönne és pisiléskor rózsaszínes "jelzést ad", hogy mai nap biztos megjön.

Na, hát most ezek mind elmaradtak. Ma kellett volna megjönnie, de semmi mellfájdalom, semmi hasfájás, se rózsaszínes "vérzés".

Eddig mindig beképzeltem magamnak a tüneteket, rohantam a gyógyszertárba terhességi tesztért és már a nem várt előtt tesztelgettem (nem tudom minek...)

Természetesen eddig mindig negatív volt. A sok csalódás után valahogy már elment az egésztől a kedvem.

Mármint nem a baba projectől, hanem a beleéléstől. Nem akarok/nem merek tesztet csinálni, nem merem a legjobb barátnőmnek elmondani, a páromnak meg pláne nem.

Nem akarom beleélni magam mert úgyis megint negatív lesz.

De akkor most miért késik mikor kivétel nélkül nekem mindig tűpontos és semmi változás nem történt az életemben?

Egyetlen dolog változott csak, de az az elmúlt napokban, hogy megundorodtam a kávétól, pedig koffein függő vagyok. Nem bírom egyszerűen meginni. És a fejem se fáj az elvonási tünetektől. Ez is érdekes...

Kérlek szépen, rántsatok le a Földre mielőtt elkezdek reménykedni, mert nyilvánvalóan negatív lenne a teszt!

2022. okt. 30. 16:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Megjott azota?
2022. okt. 31. 07:35
 22/22 anonim ***** válasza:
Na???
2022. nov. 1. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!