Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ovuláció van, akkor peteéré...

Ha ovuláció van, akkor peteérés is van?

Figyelt kérdés
Most először 20 nappal vagyok az előző mensi kezdetétől, azaz el elvileges ovulációtól is plusz egy hétre, de most erős az ovutesztem. Peteérés mindig két mensi között "félúton" van?

2022. okt. 29. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A peteérés egy folyamat, amikor már elérte, azt a bizonyos méretet, megreped a tüsző , azaz ovuláció következik be.
2022. okt. 29. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajna én is így vagyok előző hónapba a ciklus 13.napon volt pozi az el tesztem .és ebbe a hónapba ma vagyok elvileg az ovus napon ciklus 15.napon de még negatív az lh tesztem pedig érzem hogy ovu van vagy lesz mert nyíllal szúr a hasamalja
2022. okt. 29. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
#1: Tehát ovulációkor biztosan van peteérés. Olyan nem lehet, hogy peteérés nélkül emelkedik az lh-szint? Bocsi, ha butaságot beszélek, csak keverednek az olvasottak már :)
2022. okt. 29. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A peteeres egy folyamat, amig megerik a pete, az ovulacio pedig, amikor kilokodik. A kettőt sokan szinonimakent használják, lh csucskor van az ovulacio, egy mp, amig kilokodik a pete, ami kb 1 napig életképes. Elotte 2 hétig csak növekszik, ezt hívjuk peteeresnek, máshogy már nem tudom elmagyarazni :D valószínű, hogy most lesz az ovulaciod, eddig még nem volt ebben a ciklusban.
2022. okt. 29. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
4es és van olyan h nem lesz pozitív az Lh teszt de mégis van ovuláció?
2022. okt. 29. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem az lh csúcsot követő 24-36 órában történik meg az ovulacio?
2022. okt. 29. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt tudom de ez mindenképpen pozitív lh tesztel kell h legyen ?
2022. okt. 29. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!