Több napos ovulációs fájdalom esetén mikor van a tényleges peteérés?
Az a helyzet, hogy szülés előtt nem éreztem sosem a peteérést, viszont mióta szültem azóta igen.
28 naposak a ciklusaim, kb 14. naptól érzem a fájdalmat a 16. napig. 3 nap kell ,hogy elmúljon minden hónapban.
Kérdeztem a dokimat, hogy szerinte a 3 napból melyiken lehet a peteérés? Mikortól lehet számolni a dpo-t… Viszont erre nem tudott egyértelmű választ adni.
A kérdésem elsősorban azokhoz szól, akiknek szintén 2-3 napos fájdalmuk van ovulációkor/ovu. előtt.
Igazából 4 hónapja próbálkozunk, addig fogamzásgátlót szedtem. Együtt vagyunk 2 naponta a férjemmel, szóval igazából olyan szempontból mindegy, hogy mikor van a napja, csak a tesztelés miatt lennék kíváncsi. :) túl korán nem szeretnék, ha esetleg még csak a 8-9. dpo-n vagyok.
De következő hónapba használni fogok ovu tesztet.
Köszi a válaszokat!
Szeptember 25- okt 1 között írta a termékenységi naptáram, (27.-i peteérést) a termékeny időszakot, ami reális lehet , mivel valóban 28 napos a ciklusom. A fájdalmat 27.-29.-ig éreztem.
25-27-29-02voltunk együtt.
Jó lenne ,ha most összejött volna .. nagyon vágyunk már rá :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!