Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tévedhet a terhességi teszt ?

Tévedhet a terhességi teszt ?

Figyelt kérdés
Minden szempontot figyelembe véve és betartva tévedhet a teszt ? Mármint, hogy az illető megfelelő időpontban végzi el, koncentrált vizeletből, jó a teszt minősége is/ nem hibás a teszt és az illetőnek régebben volt pár pozitív tesztje, így bizonyos, hogy a szervezetében kiválasztódik a HCG hormon.
2022. okt. 25. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
2022. okt. 25. 17:09
 2/14 anonim válasza:
43%
Igen.
2022. okt. 25. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem.
2022. okt. 25. 18:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden tesztnek van egy százalékos értéke, hogy mennyire tévedhetetlen. Ez egy tesztnek sem 100%

Lehet fals pozitív, negatív is, gyártási hibából eredően is.

Ha biztos eredményt akarsz, csinálj még egyet.

2022. okt. 25. 18:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nemet mondanék, de bizony ritka a téves teszt, pláne, ha valóban időben van elvégezve. Érdemes még egy tesztet csinálni esetleg más fajtát, ha nem hiszel neki. Azért a mai tesztek tévesen negatívat időben nem jeleznek.

Gondolj csak bele, hogy sokaknak már a kémiait is kimutatja ideje korán. Tehát egy idejében elvégzett teszt pozi lesz terhesség esetén. Kár ezen agyalni... tudom babára vágyva az ember semmit nem hisz el. Én két hónapig teszteltem hetente mert nem jött meg... tudtam, hogy nem vagyok terhes, de hátha az a 0.000001 %vagyok...elmentem dokihoz és másnap megjött :) az agyunk sokszor becsap akkor is, ha tudjuk mi az igazság...

2022. okt. 25. 19:54
 6/14 A kérdező kommentje:
Pontosan így érzek, néha annyira rossz érzés reménykedni feleslegesen.
2022. okt. 25. 19:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában ritkán tévednek a tesztek. Legtöbbször a valós eredményt mutatják.
2022. okt. 26. 08:20
 8/14 anonim válasza:
Vagy a 6 nappal előttit vedd meg,v a digitális clearbluet,ez a 2 nekem bevált főleg a digitális.Szorítok🤞🤞
2022. okt. 26. 12:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, bár már nem igazán merek reménykedni :((
2022. okt. 26. 12:16
 10/14 anonim válasza:
Minden rendben lesz hidd el,összefog jönni a babóca,ha nem most akk idővel. Nekem is 3 vetélésem volt túlságosan rágörcsöltem ,nagyon akartam közös babát,aztán eljutottunk odáig hogy lombik,és mielőtt beültetes lett volna spontán teherbe estem.Ha nagyon nem akar összejönni Kassát nagyon ajánlom, drága de ott emberként bánnak veletek,plusz hátha így te is lelazulsz erre fókuszálsz,és hopp sikerül spontán.🙂
2022. okt. 26. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!