Clearblue digitális teszt tévedhet?
Ha jól számolok ma vagyok 5+5 bár a nap nem biztos, az 5 hetet viszont biztosan betöltöttem.
Vettem egy clear blue digitális tesztet, és arra számítottam hogy az eredmény 3+ lesz, de csak 2-3 lett a vége 😬
Van olyan, akinél hasonló eredmény mellett nem volt gond?
Ugyanez volt nekem, naptár szerint 5+ , clearblue szerint 2-3.
Dokinál egy hét múlva 6 hetes, szóval minden ok volt meg azóta is.
Igen ezt tudom. Viszont így is 3+osnak kellene lennie elviekben.
Március 25-én kellett volna megjönnie. 28-án teszteltem először, egyértelmű pozitív tesztem volt, egyébként az utolsó mensi február 25-én volt.
Ezért gondolom, hogy már a 2-3-as eredményt át kellett volna ugrani 😟
Nekem 2.5 héttel az ovu után 3+ volt az eredmény, szóval tévedhet :D
Februárban mikor 2-3 kellett volna legyen, akkor 1-2-t mutatott, de ott pár nappal később meg is jött sajnos.
A clearblue sem okosabb, ugyanaz az analóg tesztcsík van benne és egy optikai érzékelő figyeli a második csík erősségét, arra kalkulál egy számot.
Nekem 6-7 hetes terhesen se volt erős a második csík, van akinek nem kezd el ilyen korán nagy mennyiségű hcg kerülni a vizeletébe.
Teljesen indokolatlanul izgulsz, nyugi
Remélem minden rendben, ez az első hogy digitális tesztet használok ezért vagyok annyira összezavarodva
Facelle teszt szép erős volt, csak izgulok, mert az egyetlen tünetem, ami a hányinger hol van hol nincs.
Mindenesetre orvoshoz csütörtökön megyek, mert első gyermekemmel is kellett progit szednem, most is ír fel illetve megnezi mit látni most uhn
Köszi a válaszokat! ❤️
Szia
Nekem utokso menzim február 26-án volt,csináltam a nemvárt napjàn tesztet,és szép pozitív volt
Rà 2-3napja barnáztam elmentem ügyeletre ahol nagyon sokat nemmondtak vérböl a hcg csak 168,8volt és szonon még petezsákot nemláttak csak megvastagodott méhnyálkahártyát 18mm és hazaküldtek azzal hogy ebböl bármi lehet vagy megmarad vagy elmegy...
Hazajöttem,de nemmûlott el a barnázás söt gyengén véreztem is
aztän vettem énis digitális Clearbluet ami nekem is 2-3hetet mutatott ki ez volt mult hét csütörtökön. A barnázás mostanra elmúlott,és vettem tegnap egy sima patikás tesztet ami erös pozitív lett
Orvoshoz csak jövöhéten megyek,remélem jó lesz minden
Szóval szorîtok neked,és írj holnap hogy mi volt :-)
Fú már nagyon izgulok.
Szerencsére én nem vérzek, de tüneteim azóta már abszolút nincsenek így kifejezetten aggódom.
Volt már vetélésem, így tudom hogy ez a kettő így nem jelent jót együtt, holnap mindenesetre kiderül.
Nagyon szurkolok neked is kedves 9es ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!