Csináltam egy ClearBlue digitális tesztet és 10dpo-n pozitívat mutatott illetve azt,hogy 2-3 het telt el a fogamzás ideje óta, 1-2 hetet kellene,hogy írjon, másnak is mutatta mar ezt? folytatom lentebb..
Elöször is, hogy kön ide a méhen kívüli terhesség? Az ugyanolyan tüneteket okoz, mint a normális, meg a teszt is ugyanazt mutatja.
A teszt meg valószíinüleg nem a fogamzást mutatja, hanem a terhesség hivatalos kezdetét, azaz az utólsó menzesz elsö napjától számol.
Először is ha nem értesz hozzá és nem tudsz a segítségünkre lenni akkor minek írsz ide?
Google: "méhen kívüli terhesség -hcg szint" és megtudod miért aggódunk...
A teszt meg hidd el a fogamzást mutatja, de vettél már valaha? vagy csak unatkozol azért írtál? mert én vettem és elolvastam a használati útmutatót is....
Tuti amúgy az ovu napja? Használtál ovu tesztet vagy voltál uh-os peteérés követésen? Szóval nem lehet, hogy korábban volt ovud, mint gondolod, és így korábbi együttlétből fogant a baba?
Egyébként gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!